- Cihaz
- A15s
Oppo a15s cihazım var fakat vestel tv me ekran yansıtamıyorum geliştirici seçeneğini de aktif ettim fakat yine de olmuyor bağlanıyor diyor tv nin ekran simsiyah kalıyor lütfen yardım edin
Oppo a15s cihazım var fakat vestel tv me ekran yansıtamıyorum geliştirici seçeneğini de aktif ettim fakat yine de olmuyor bağlanıyor diyor tv nin ekran simsiyah kalıyor lütfen yardım edin...
Tv niz güncel mi ona bi bakınızİnternetten araştırma yaptım bu kararma sorunu vestel modellerde oluyor muş müşteri hizmetlerini aramanız sizin için sağlıklı olur vestel müşteri hizmetlerini
Tamam teşekkür ederimİnternetten araştırma yaptım bu kararma sorunu vestel modellerde oluyor muş müşteri hizmetlerini aramanız sizin için sağlıklı olur vestel müşteri hizmetlerini
Rica ederim, sonrasında dönüş yaparsanız sevinirimTamam teşekkür ederim
Yok ama ekran yansıtma cihazı almıştım usb ile çalışan onunla sıkıntı yoktuPeki sizin telden başka tv ye bağlandınız mı hiç
Tamam mutlakaRica ederim, sonrasında dönüş yaparsanız sevinirim
Usb ile olanla olursa tv komple bozuk olması lazım bu wifi yordamıyla olduğu için ona benzemez. Tv güncellemesi var mı bakın sonrasında vakit kaybetmeden Vestel müşteri hizmetlerini arayınızYok ama ekran yansıtma cihazı almıştım usb ile çalışan onunla sıkıntı yoktu
Mesajlar birleştirildi:
Tamam mutlaka