- Cihaz
- A9 2020
A9 2020 içinde c.68Ben de almış bulunmaktayım ColorOS 7.1 ve Android 10 güncellemesini, şu an indiriyorum. Güncelleme versiyon numarası A5 2020 için C.68.
A9 2020 içinde c.68Ben de almış bulunmaktayım ColorOS 7.1 ve Android 10 güncellemesini, şu an indiriyorum. Güncelleme versiyon numarası A5 2020 için C.68.
Bende bir sorun olmadı ama sen bilirsin
Mesajlar birleştirildi:
Teşekkür ederim
Ben oppo nun kendi sitesinde okumuştum 3 GB lik modellerde gece modu yokmus ve de de yok GCam yüklemeyi deneyebilirsin orda gece modu varA5 2020 ye kamerada gece modu eklendi mi ben goremedim
EvetYükleyen arkadaşlar nasıl olmuş peki beklediğimize değmiş mi
Bu ne abi forumda ki tüm A5 kullanıcıları güncelleme almış garibanın yüzü güler mi beA9 2020 içinde c.68
En fazla 1 hafta sürer zannımca bu güncelleme merak etme yaniBu ne abi forumda ki tüm A5 kullanıcıları güncelleme almış garibanın yüzü güler mi be
1 ay bekliyorum alıştık artık 1 hafta ne kiEn fazla 1 hafta sürer zannımca bu güncelleme merak etme yani
Yok ya o kadar uzun sürmez en fazla 1 hafta çünkü a5 2020 ve a9 2020 için çok hızlı bir şekilde güncelleme yayınladılar şu reno 2z anketlerinden sonra 15 inde gelir diye düşünüyordum geldide en fazla 1 haftaya sende alırsın belki hiç belli olmaz 1 saat sonra sende alacaksın1 ay bekliyorum alıştık artık 1 hafta ne ki
Banada gelmedi daha iyimiBu ne abi forumda ki tüm A5 kullanıcıları güncelleme almış garibanın yüzü güler mi be