Kademeli olarak güncelleme gelmektedir. A9 2020 cihazını kullanıyor iseniz tek yapmanız gereken beklemektir, en yakın zamanda güncelleme gelecektir.Benim cihaza güncelleme gelmedi ne yapmam lazım
oppo sitesinde var indir kurBenim cihaza güncelleme gelmedi ne yapmam lazım
O arkadaş C.78 sürümlü güncellemenin gelmediğini söyledi benim haberime ithafen, sitede ise C.74 var. Anca ayarlar üzerinden gelecek şimdilikoppo sitesinde var indir kur
Benimde A.16 şimdi sitedekini kurabilir miyim yoksa beklemem mi gerekiyor? Teşekkürler.O arkadaş C.78 sürümlü güncellemenin gelmediğini söyledi benim haberime ithafen, sitede ise C.74 var. Anca ayarlar üzerinden gelecek şimdilik
A.16 çok çok eski bir sürüm, güncelleme almamış olması çok saçma...Bana hâlâ ColorOS 7 gelmedi. İnternette var ama kurmayı
Benimde A.16 şimdi sitedekini kurabilir miyim yoksa beklemem mi gerekiyor? Teşekkürler.
Teşekkür ederim. Şimdi tam olarak İnternetten indirip kurmayı bilmiyorum. Herhangi bir video veya yazı varmı sizi yormak istemem.A.16 çok çok eski bir sürüm, güncelleme almamış olması çok saçma...
Forumdaki linkleri görmek için Giriş yap veya üye ol.Buradan C.74'ü yükleyin daha sonra diğer gelen C.78 otomatik olarak ayarlardan gelecektir
Estağfurullah, öncelikle sitede olan C.74 güncellemesini indirin telefon hafızasında kalsın.Teşekkür ederim. Şimdi tam olarak İnternetten indirip kurmayı bilmiyorum. Herhangi bir video veya yazı varmı sizi yormak istemem.