- Cihaz
- Reno 2Z
Sizden çok herkes dikkat ediyor merak etmeyinSizde az önce ileri gittiniz biz sizin kadar kasmadık.Biz ne dediğimize dikkat edicez sizde dikkat edeceksiniz
Sizden çok herkes dikkat ediyor merak etmeyinSizde az önce ileri gittiniz biz sizin kadar kasmadık.Biz ne dediğimize dikkat edicez sizde dikkat edeceksiniz
Sizde az önce ileri gittiniz biz sizin kadar kasmadık.Biz ne dediğimize dikkat edicez sizde dikkat edeceksiniz
Anladım ben zaten Xiaomi bölümüne Redmi Note 10 Pro konusunu açtım.Oradan görüş ve yorumlarımızı paylaşırız güzel telefonumuzla ilgili.Rahatsızlık verdiysem affola.Ama sizden bir ricam var siz forum yöneticisi olarak buradaki bütün üyeleri iyice anlayıp öyle değerlendirin.Agresif tutum sergilemeyin.Birbirinize telefon numaralarınızı verip öyle konuşun demek hiç şık olmadı bunu da belirtmek isterim.Kolay gelsin.Anlıyorum konuyu, konu başlığı farklı sizin bahsettiğiniz telefon markası farklı olunca övüncede böyle yazma gereği duymuş kendince size hakaret etmiyor ki ,
Forum olarak oppo olduğundan neden bu forumda övüyorsunuz Xiaomi formunda paylaşabilirsin diyor . Bilmediği sadece bu forumda başka markalar ilgili marka farklı konu altında konu açabilir, buda onun eksikliği bilgilendirme yapıldığına göre sorun yok.
Agresif olmadım, aksine tek tek anlattım.Anladım ben zaten Xiaomi bölümüne Redmi Note 10 Pro konusunu açtım.Oradan görüş ve yorumlarımızı paylaşırız güzel telefonumuzla ilgili.Rahatsızlık verdiysem affola.Ama sizden bir ricam var siz forum yöneticisi olarak buradaki bütün üyeleri iyice anlayıp öyle değerlendirin.Agresif tutum sergilemeyin.Birbirinize telefon numaralarınızı verip öyle konuşun demek hiç şık olmadı bunu da belirtmek isterim.Kolay gelsin.
Şimdi ikna oldum.Teşekkürler @Elif Hanım.Kolay gelsin,iyi forumlar dilerim.Agresif olmadım, aksine tek tek anlattım.
Farklı konu altında uyarıya rağmen bu kadar şahsi konuşursanız rahat konuşmanız için öneri idi .
Yanlış anlaşılması gereken bir durum söz konusu değildir.
Tüm üyelerimiz kıymetlidir tarafsız ve gerektiği gibi konular üzerinden eşit ve anlaşılır konuşmaya çalışıyorum.
Siz veya başkası istesi diye kimsye haksızlık edecek durum yok üzgünüm.
Rica ederimŞimdi ikna oldum.Teşekkürler @Elif Hanım.Kolay gelsin,iyi forumlar dilerim.
Güncelleme sonrası oluşan sorun lar yine güncelleme ile düzelecektir.Yöneticilere sormak istiyorum oppo a52 kullanıyorum android 11 sonrası telefondan hiç menun değilim donmalar kasmalar takılmalar daha niceleri andorid 12 güncellemesini alıcağı yönünde listede gördüm fakat daha 11 de bile böyle olduysa cihaz 12 yi hiç düşünemiyorum dahada berbat olur ben tam tersine stock rom yüklemek düşüncesindsyim sizce ne yapmalıyım?
Nasıl yani coloros 12 almıcakmı a52Güncelleme sonrası oluşan sorun lar yine güncelleme ile düzelecektir.
Bootloader kilidini açmanız lazım oppo bunu paylaşmıyor şuan için maalesef.
Öyle bişey demedim alacak yada almayacak konusunda kesin bir bilgi vermek mümkün değil maalesefNasıl yani coloros 12 almıcakmı a52