yeeelda Aktif Üye Aktif Üye Mesajlar 188 Çözümler 4 Puanları 150 Cihaz Reno 10x Zoom 2 Eyl 2021 #1 wp mesajlarim vs geldiginde ustten hicbir sekilde cevaplayamiyorum cevaplamaya calistigim zaman klavye panelin arkasinda gozukuyo nasil duzelir
wp mesajlarim vs geldiginde ustten hicbir sekilde cevaplayamiyorum cevaplamaya calistigim zaman klavye panelin arkasinda gozukuyo nasil duzelir
Elif Oppo Forum Yönetici Forum Ekibi Yönetici Mesajlar 7,445 Çözümler 204 Puanları 3,350 Cihaz Reno 2Z 2 Eyl 2021 #11 yeeelda adlı kullanıcıdan Alıntı: temizledim duzelmedi maalesef Genişletmek için tıkla ... Güncelleme sonrası oluşan sorunlar yine iyileştirme güncellemeleriyle düzelecektir Upvote 0
yeeelda adlı kullanıcıdan Alıntı: temizledim duzelmedi maalesef Genişletmek için tıkla ... Güncelleme sonrası oluşan sorunlar yine iyileştirme güncellemeleriyle düzelecektir
Burhan Caner Emekli Forum Ekibi Üyesi Onursal Üye Mesajlar 444 Çözümler 31 Puanları 2,850 Cihaz Reno 5 Lite 2 Eyl 2021 #12 yeeelda adlı kullanıcıdan Alıntı: temizledim duzelmedi maalesef Genişletmek için tıkla ... İsterseniz telefonu fabrika ayarlarına döndürün. Sorunu çözebilir. Upvote 0
yeeelda adlı kullanıcıdan Alıntı: temizledim duzelmedi maalesef Genişletmek için tıkla ... İsterseniz telefonu fabrika ayarlarına döndürün. Sorunu çözebilir.