Reno 4 un ekran ışığı biraz düşük kalıyor bunun bı ayarı var mı lite modelin daha yüksek garantiye gondermelimiyimTam anlamadım daha net açıklarmısınız, düzgün ışığı derken ne demek istediniz acaba?.
Reno 4 un ekran ışığı biraz düşük kalıyor bunun bı ayarı var mı lite modelin daha yüksek garantiye gondermelimiyimTam anlamadım daha net açıklarmısınız, düzgün ışığı derken ne demek istediniz acaba?.
Tasarruf modu açık mı acaba bakarmısınız.?Reno 4 un ekran ışığı biraz düşük kalıyor bunun bı ayarı var mı lite modelin daha yüksek garantiye gondermelimiyim
Şuan için net bir bilgi yok maalesef.Oppo a91 ne zaman alacak bir bilginiz varmı?
Evet tasarrufu modundaymia düzeldi çok teşekkür ederimTasarruf modu açık mı acaba bakarmısınız.?
Rica ederim.Evet tasarrufu modundaymia düzeldi çok teşekkür ederim
Açıkçası bende bekliyorum sürekli güncelleme geldi mi diye kontrol ediyorum henüz gelmedi.Reno 4 düz olan ne zaman alicak acaba guncelleme geldiginde direk update yapmaliyiz acaba? Pil skıntısı vs derdine dusermiyiz ?
İsterseniz müşteri hizmetleri arayınız. Imeı kontrolu yaptırınız.Açıkçası bende bekliyorum sürekli güncelleme geldi mi diye kontrol ediyorum henüz gelmedi.
Teşekkür ederim.Evet gelecek, Haziran, Temmuz ayını bulacaktır o da...
Aradım hocam boşa uğraş o güncelleme yapılacaktır bekleyiniz diyorlar. Müşteri hizmetlerine imei vermek güncellemeyi öne almıyor sadece size kayıt açılıyor oda etkisiz elemanİsterseniz müşteri hizmetleri arayınız. Imeı kontrolu yaptırınız.
08504336776 oppo müşteri hizmetleri.