- Cihaz
- Reno 2Z
Evet bende öyle düşünüyorum bakalım görelim.Evet gönül coloros 11 istiyor, bu arada reno 2z için coloros 11 a91 den önce gelebilir diye tahmin ediyorum.
Evet bende öyle düşünüyorum bakalım görelim.Evet gönül coloros 11 istiyor, bu arada reno 2z için coloros 11 a91 den önce gelebilir diye tahmin ediyorum.
Bende Reno 2Z kullanıcısıyım. Android 10'u nasıl yükledin ? Bende hala gelen giden yok. Çok hoş özellikler var yüklemek istiyorum.Mesajlar birleştirildi:
Merhaba arkadaşlar, reno 2 Z modelini 10 gün önce aldım Android 10 u yükledim ama çok sevdiğim bir ekran özelliği gitti, gece kalkanı menüsünde gece göz bakımı vardı, ekranı tamamen karanlık yapıyordu ve mavi ışık filtresi aktif oluyordu, internet sitesinde bile ekran karanlık oluyordu, bu özelliği aldılar maalesef 7.1 ve 7.2 de bu özelliği geri veriyorlar mı ya da android 11 de bu özellik geri gelir mi, ciddi ciddi room atıp önceki sürüme dönmeyi düşünüyorum artık.
Sizde ne yüklü android 10 değil mi?Bende Reno 2Z kullanıcısıyım. Android 10'u nasıl yükledin ? Bende hala gelen giden yok. Çok hoş özellikler var yüklemek istiyorum.
Yanlışlıkla android 10 yazmışım. ColorOS 11 demek istedim. Kusura bakmayın. Arkadaşım Oppo reno 4 kullanıyor. Çok güzel özellikler geldi. Baya özendimSizde ne yüklü android 10 değil mi?
malesef ben hala bekliyorum oppo a15Yanlışlıkla android 10 yazmışım. ColorOS 11 demek istedim. Kusura bakmayın. Arkadaşım Oppo reno 4 kullanıyor. Çok güzel özellikler geldi. Baya özendim
Evet alacakOppo A92020 modeli 11 olacak mı acaba
Insallah efendimbende bekliyorum reno2 z için güncellemeyi umarım 1-2 haftaya gelir çok güzel özellikler var