W
wittroc
Guest
Gelmeyecek. Zaten 27 Ocak'ta dağıtıma başlanmıyor, sınırlı beta açılıyor.Ben oppo a52 kullanıyorum 27 ocakta coloros 11 gelecekmi yoksa sadece Çin'deki telefonlarami gelecek
Gelmeyecek. Zaten 27 Ocak'ta dağıtıma başlanmıyor, sınırlı beta açılıyor.Ben oppo a52 kullanıyorum 27 ocakta coloros 11 gelecekmi yoksa sadece Çin'deki telefonlarami gelecek
Peki Türkiyede ne zaman dağıtıma başkanıcak bilgiz varmiGelmeyecek. Zaten 27 Ocak'ta dağıtıma başlanmıyor, sınırlı beta açılıyor.
Maalesef bilgimiz yok ancak ikinci çeyrek sonu üçüncü çeyrek başı gibi dağıtırlar diye düşünüyoruz.Peki Türkiyede ne zaman dağıtıma başkanıcak bilgiz varmi
A73 güncelleme alacak cihazlar arasında ancak henüz bir takvim belirlenmedi.Oppo A73 Hakkında Hiçbir Şey Yok Hatta Şöyle ki Cihaz Yeni Çıktı Lakin Takvime Bile Dahil Etmediler Yada Ben Göremedim Bilemiyorum Burdaki Üyelerden Biri Biliyor mu ? ( Oppoya Yazdım Ama Güncelleme Konusunda Net Bir Bilgi Yok Diyor )
Dağıtıma başlandı net bir tarih vermek mümkün değil maalesef.Oppo reno 4, reno 4 lite, pro serisine gelecekmi ve ne zaman gelecek bilginiz varmı.
S.a oppo a72 güncelleme alacakmiTemmuz ayı gibi gelir diye düşünüyorum.
Evet alacak.S.a oppo a72 güncelleme alacakmi