Ne demek siz sağ oluninsallah bakalim saolun hocam
Ne demek siz sağ oluninsallah bakalim saolun hocam
Hayırlı bayramlarTelefon modeli, klavyesi ve güncellemeler ile ilgili bekleyişleri bu kadar benzerlik olamaz diyor, hayırlı bayramlar diliyorum.
sizde ayni fikirdeyseniz banlayin beni katildigimdan belli neyin ne olduğu belli deyil konu açıyoruz hep bi laf sokmalar filan yeter artik konu açmaya korkuyoruzHayırlı bayramlar
Hayırdır ne oluyor, hayırlı bayramlar yazmış cevap verdim size ne oldu anlamadım. Kim kime laf söylüyor, banlanma konusunda size sorarak mı banlama mı oluyor ?sizde ayni fikirdeyseniz banlayin beni katildigimdan belli neyin ne olduğu belli deyil konu açıyoruz hep bi laf sokmalar filan yeter artik konu açmaya korkuyoruz
kaba dil kullanim uyarisi geldi tesekkurler elif hanim forum cok iyiHayırdır ne oluyor, hayırlı bayramlar yazmış cevap verdim size ne oldu anlamadım. Kim kime laf söylüyor, banlanma konusunda size sorarak mı banlama mı oluyor ?
O uyarı boşuna gelmemiştir haketmişsiniz demek kikaba dil kullanim uyarisi geldi tesekkurler elif hanim forum cok iyi
tamam tesekkurler ozamanO uyarı boşuna gelmemiştir haketmişsiniz demek ki
Cihazin modeli nedirBen bi ekran görüntüsü bırakayım sana daha anlaşılır olsun, belki istediğin özellik cihazına özel güncellemeye gelir diyelim Ekli dosyayı görüntüle 5811