ColorOS 13 Telefon yöneticisi uygulamasını sizlerle paylaşıyorum. ColorOS 12.1 cihazlarınıza kurabilirsiniz. Arayüz farklı, yeni bir özellik yok. Fakat Quick Glance kullanıyorsanız işler değişir çünkü Quick Glance arayüzüne işlevsel widgetlar ekleniyor. Hepsini aşağıda ekledim. Quick Glance kurmak için yine benim öncelerde açtığım konudan 13.2.6 sürümünü indirip kurabilirsiniz. Kendisi benim gözümde en iyi Quick Glance APK'sı dır. Hiçbir oynanma olmadan widget bölümü Türkçe ve hatasızdır. Mevcut olan hatalar konuda yazılıdır. Paylaştığım tüm uygulamalar güvenlidir. Cihazımda bizzat Kaspersky premium kullanıyorum, hiçbir uyarı almadım. Taramalar da temiz. Siz de taratabiliriniz.
Edit 31.03.2023: Uygulama 13.5.2 sürümüne güncellenmiştir.
Uygulamayı ColorOS 13 de kuracaklar için söyleyeyim, hem Quick Glance widgetları eklenecek, hem de Türkiye ColorOS 13 telefon yöneticisinde olmayan depolama temizleyici özelliği cihazınıza eklenecektir.
Quick Glance 13.2.6;
Yabancı forumlar aracılığıyla bulduğum bir APK yı sizlerle paylaşmak istiyorum. Quick Glance uygulaması. Türkiye'de yok. Google feed gibi ana ekranın solunda bulunur ve buradan kısayollar oluşturabilirsiniz, widget ler ekleyebilirsiniz, haberler okuyabilirsiniz(maalesef haberler çalışmıyor). En...
www.oppoturkiye.org
Telefon Yöneticisi 13.5.2;
VirusTotal tarama linki: (0/63)
Kaynak: t.me/oppoandrealmeupdate ,thanks.