Yarın veya pazar , pazartesi gelir diye düşünüyorum bizede.2 gündür güncelleme alan yok galiba
İnşallahYarın veya pazar , pazartesi gelir diye düşünüyorum bizede.
bende hindistanın son romunu yükledim a.25 olanı ama a.23 yüklememiz lazımmış alamadım ne yapacaAlamadım + Hint romunu son sürüm yükledim yine alamadım üzüldümmü hayır
Ne güzel motive etme şekli
Tr a26 veya c sürümü siteye düşene kadar bekleyeceğiz bende aynı durumdayim servise gitmek de bir çözümbende hindistanın son romunu yükledim a.25 olanı ama a.23 yüklememiz lazımmış alamadım ne yapaca
tr 25 sürümü siteye düştügünde geçiş yapıp bekleyecegiz ama sizce siteye a25 nezaman düşerTr a26 veya c sürümü siteye düşene kadar bekleyeceğiz bende aynı durumdayim servise gitmek de bir çözüm
turkiye a25 sürümü siteye nezaman yüklenir acaba fikri olan varmıA25 hint romu yüklü ne yaptıysam alamadım ama olsun gelir elbet
dostum aynı sıkıntı bendede var tek çare türkiye sitesine A25 düşnce indirip yükleyebiririzBen de Hindistan A25 ROM'u yükledim. Türkiye ROM'a dönemiyorum, VPN ile C22 de alamıyorum. Ne saçma bir şey bu yahu...
opponun sitesine nezaman düşer acabaReno 2 z a24 güncelleme geldi
Kardeşim bende aynısını yaptım olmadı biz hindistan A23 sürümünü indirmemiz gerekiyordu a25 değil şimdi tek yapmamız gereken sey opponun sitesine tr A25 sürümünü takp edecegiz sürüm siteye düşünce indirip kurmamız gerekiyoBen hisdistan romu yükledim ama olmadı tam olarak nasıl yaptınız ben başta hindistan vpn sini yükledim daha sonra hindistanın a.25 sürümünû yükleyip telefonu kapatıp recovery moduna girip dowland dan kurdu telefonu açıp vpnyi kontrol ettim bölgeyi hindistan yaptım ama yine de güncelleme gelmedi
vpn ile güncelleme alacaksanız hindistanın A23 sürümünü indirip yüklemeniz gerekiyorPeki VPN ile guncelleme almak mümkün mü?
Benim de a24 fakat henuz guncelleme alamadimReno 2 z a24 güncelleme geldi