Tartışma ColorOS 7 güncelleme yorumları

albaymuho

Yeni Üye
Üye
Cihaz
Reno Z
Edit 2: Ekranın en altından sağa ya da sola kaydırınca önceden açılan uygulamalara hızlıca geçme özelliği gelmiş, Bu özelliği nerden yapıyoruz ben yapınca Google asistan açılıyor
Kolaylaştırıcı Araçlar > Gezinti Düğmeleri

Her iki taraftan kaydırma el hareketleri modunu seçeceksin, altta da Önceki uygulamaya geç var onu aktif etmen gerekir.

Fakat bu asistan açılan yerde değil, daha önce de vardı. Bu jest hareketleri ile geri yaparken elinizi çekmeyip belli bir süre bekletince önceki uygulamanın simgesi gözükecek. O zaman geçiş yapar

a.meral015

Aktif Üye
Aktif Üye
Cihaz
Reno 2Z
Kolaylaştırıcı Araçlar > Gezinti Düğmeleri

Her iki taraftan kaydırma el hareketleri modunu seçeceksin, altta da Önceki uygulamaya geç var onu aktif etmen gerekir.

Fakat bu asistan açılan yerde değil, daha önce de vardı. Bu jest hareketleri ile geri yaparken elinizi çekmeyip belli bir süre bekletince önceki uygulamanın simgesi gözükecek. O zaman geçiş yapar
Anladım hocam teşekkürler

Köri

Yeni Üye
Üye
Cihaz
Reno 2Z
Selamlar. WhatsApp'tan mesaj geldiğinde, kilit ekranında mesaj içeriğini görmeden, sadece gönderinin ismini görmemiz mümkün mü acaba?

Cihangir

Doçent
Aktif Üye
Cihaz
Reno 10x Zoom
Evet güvenlik ayarlarından yapabilirsiniz

Cihangir

Doçent
Aktif Üye
Cihaz
Reno 10x Zoom
Telefon Ayarlari sonra gizlilik sonra kilit ekranı seçeneğini tıklayıp ayarlayabilirsini yanlışlıkla güvenlik yazmışım gizlilik ayarlarında
Mesajlar birleştirildi:

Son düzenleme:

fırtına

Yeşilin, maviyle karıştığı yerdenim.
Aktif Üye
Cihaz
Reno 2Z
Alarmın çalmasına yakın kaç saat olduğunu bilmiyorum, kapatma özelliği gelmiş bugün fark ettim. Bu çok güzel bir özellik :)