- Cihaz
- Reno 2Z
En son indirme ekranından bahsediyorsunuz dimi? Tavsiyelerin bulunduğuBen VPN kapatıp indirdim sıkıntı olmadı
En son indirme ekranından bahsediyorsunuz dimi? Tavsiyelerin bulunduğuBen VPN kapatıp indirdim sıkıntı olmadı
Yüklensin oraya geçicem inşallah birgün hepimiz aynı sürümde buluşuruzGüncellemeyi indirenlere hayırlı olsun diyeyim Sabır bir yere kadar Şimdi sizde bizden bi sürüm öndesiniz biz C.22'de kaldık kıskandım
Güncellemeyi yükleyenlere;
Şu açtığım konuya beklerim, yazdıklarımı yaptıktan sonra farkı görürsünüz elbetİpucu - ColorOS7 Güncellemesi Sonrası Öneri ve Tavsiyeler
Büyük sürüm atlamalı güncellemeleri yükledikten sonra eski sürümden kalıntılar ve özellikler kalabiliyor ve format atmadan değişmiyor. Öncelikle ilk tavsiyem format atmanız yönünde olacaktır. (Reno 2Z için önerim ise 1 ay beklenmesi, çünkü yurtdışında C.23 sürümüyle çıkan fix ve Always On...www.oppoturkiye.org
İnşallah diyeyim artık elbet kavuşuruz Yine ana sürümün ortak olması da yeter 7'yi gördük yaYüklensin oraya geçicem inşallah birgün hepimiz aynı sürümde buluşuruz
Admasiiin!İnşallah diyeyim artık elbet kavuşuruz Yine ana sürümün ortak olması da yeter 7'yi gördük ya
Yazı tipi tema mağazasından oluyor diye biliyorum ama bizde tema mağazası aktif değil.Yazı tipini nasıl değiştiricez
Bunun için tema mağazası gerekiyor ne yazık ki. Oppo Sans bana çok güzel geldi sanırım başka fontlar olsaydı da değişmezdim. Son derece modern duruyor Oppo Sans.Yazı tipini nasıl değiştiricez
Gönüller bir olsunİnşallah diyeyim artık elbet kavuşuruz Yine ana sürümün ortak olması da yeter 7'yi gördük ya
En son indirme ekranından bahsediyorsunuz dimi? Tavsiyelerin bulunduğu