- Cihaz
- Reno 2Z
Bölgeyi Hindistan yapmayı unutmayın. Ayrıca dakika başında bunu yapın dakika atlyınca TR saatine geçiyor. Hint saati olmasına dikkat edin. O zaman geliyor güncelleme.deniyorum sürekli cihazınız güncel diyo
Bölgeyi Hindistan yapmayı unutmayın. Ayrıca dakika başında bunu yapın dakika atlyınca TR saatine geçiyor. Hint saati olmasına dikkat edin. O zaman geliyor güncelleme.deniyorum sürekli cihazınız güncel diyo
Yine söylüyorum. "Yazılım Güncellemesi" kısmı veriyi IP bazlı çekiyor. Saat, Bölge vs. gibi olaylarla alakası yok. Gelmemesinin sebebi kademeli bir şekilde dağıtılması. Bana güncelleme ilk yayınlandıktan 1-2 hafta sonra ulaştı.Bölgeyi Hindistan yapmayı unutmayın. Ayrıca dakika başında bunu yapın dakika atlyınca TR saatine geçiyor. Hint saati olmasına dikkat edin. O zaman geliyor güncelleme.
A.25 sürümü Hindistan ülkesinde ColorOS 6 kullananlar için çıkarılmış bir sürümdür. Normalde şu anda C.27 sürümünü kullanmanız gerekiyor. VPN ile günde 3-4 kez deneyin. Gelmediyse sıkıntı etmenize gerek yok kademeli dağıtılıyor güncelleme.Latest Software Version for OPPO Reno2 Z
Version No.: CPH1945EX_11_A.25
Size: 2686MB
Update Date: 01/07/2020
Download Times: 2372
hindistan romu neden a23 olmuş bilginiz varmı acaba
Mesajlar birleştirildi:
bende yüklü olan sürümü c23 neden değişmiş acaba
Mesajlar birleştirildi:
Ekli dosyayı görüntüle 1425
Mesajlar birleştirildi:
sürekli deniyorum olmuyor
Aynen aynı sürümü bende bekliyorum .A.25 sürümü Hindistan ülkesinde ColorOS 6 kullananlar için çıkarılmış bir sürümdür. Normalde şu anda C.27 sürümünü kullanmanız gerekiyor. VPN ile günde 3-4 kez deneyin. Gelmediyse sıkıntı etmenize gerek yok kademeli dağıtılıyor güncelleme.
teşekkür ederim kardeşimAynen aynı sürümü bende bekliyorum .
C.22 sürümüne sahip iseniz şu anlık geçemezsiniz.Sanırım buna tek cevap güncellemeleri daha erken almak icin
Daha stabil daha hızlı olduğunu kurup söyleyen arkadaşlar var