- Cihaz
- Reno 2Z
Hayır kişiye özel zil sesine kadar kalıyor siz yine de emin olmak için yedekleme alın içiniz rahat olsunArkadaşlar romu kurunca telefondaki veriler siliniyor mu ?
Hayır kişiye özel zil sesine kadar kalıyor siz yine de emin olmak için yedekleme alın içiniz rahat olsunArkadaşlar romu kurunca telefondaki veriler siliniyor mu ?
Hocam yükleyeyim, tarif ederim. Şimdi görmediğim için yönlendiremiyorum.Bu uygulama sembolleri nasıl büyütülüyordu sen bilirsin..
Siz yine de yedekleyin ama silinmiyor (yedeklemedim, umarım sorun çıkmaz).Arkadaşlar romu kurunca telefondaki veriler siliniyor mu ?
Pardon doğru yaHocam yükleyeyim, tarif ederim. Şimdi görmediğim için yönlendiremiyorum.
Astında hiç kurasım yok fakat oppo sinir etti biziHayır kişiye özel zil sesine kadar kalıyor siz yine de emin olmak için yedekleme alın içiniz rahat olsun
Hala düşünce aşamasındayımAstında hiç kurasım yok fakat oppo sinir etti bizi
Temayı default olarak ayarlayınBuldum simge büyütmeyi ama işlevsel değil sebebini anlamadım...
Evet bir önceki güncellemede aktifti ama belirli sebeplerden dolayı kapatılıyor.Buldum simge büyütmeyi ama işlevsel değil sebebini anlamadım...
Düşün düşün senBen şu an yedekliyorum telefonu biraz düşünüp indirip yine düşünüp yüklicem sanırım
İşte bu olmadı. En merak ettiğim özellikti.Evet bir önceki güncellemede aktifti ama belirli sebeplerden dolayı kapatılıyor.
ColorOS 7 ye geçtikten sonra temalar kısmından default temayı seçerseniz simge kısmı aktif oluyor. Ben öyle yaptım oldu.Evet bir önceki güncellemede aktifti ama belirli sebeplerden dolayı kapatılıyor.