Aynen öyle. Tamamen kısayoldan ibaret.Ondan dolayı olduğunu dusuniyordum ben de peki ne işlevi var o iki ovalligin koselerdeki yani Google asistanı açmam için bir kısayol mu anlatmaya calisiyor?
Aynen öyle. Tamamen kısayoldan ibaret.Ondan dolayı olduğunu dusuniyordum ben de peki ne işlevi var o iki ovalligin koselerdeki yani Google asistanı açmam için bir kısayol mu anlatmaya calisiyor?
Nasıl açacağım ki, hic bisey anlamadım yaptığı harekettenAynen öyle. Tamamen kısayoldan ibaret.
İşaretler çıktığında parmağınızı o işaretin çapraz yönüne doğru sürükleyin. Sağdaki işaretten açmak için sol yukarı çapraz kısıma doğru sürükleyin. Soldaki işaretten açmak için sağ yukarı çapraz kısıma doğru sürükleyin. İşaretler telefonun köşesinde olduğu için bazen algılamıyor.Nasıl açacağım ki, hic bisey anlamadım yaptığı hareketten
Şaka gibi, beceremedimİşaretler çıktığında parmağınızı o işaretin çapraz yönüne doğru sürükleyin. Sağdaki işaretten açmak için sol yukarı çapraz kısıma doğru sürükleyin. Soldaki işaretten açmak için sağ yukarı çapraz kısıma doğru sürükleyin. İşaretler telefonun köşesinde olduğu için bazen algılamıyor.
Bir şeyler uyduralım derken yapamamışlar. Algılaması biraz zor, ana menüdeyken daha da zor. En iyisi güç tuşu ile açma.Şaka gibi, beceremedim
köşeden çekince Google asistanı açıyorAna ekrana geldiğimde sağ ve sol altta oval çizgiler çıkıyor köşede, çözemedim kapatmayı, bilen var mi
Eklemeleri baştan saçmaŞaka gibi, beceremedim
Anladım hocam inşallah en kısa sürede gelirmaalesef bugün mağazada 2 tane reno 2z satıldı onlarda da yok biri sv 23 biri sv 12 idi.