Ve siz de garanti dışı kalacaksınız.Aslında Hint Romu mantıklı ya. Şimdi biz 7.1 ide 7.2 yi de deli gibi beklicez. Halihazırda kurulu hint romu hepsini önce alacak.
Hayatımda hiç telefonum garantiye gitmedi dndjVe siz de garanti dışı kalacaksınız.
O zaman sorun yok hocam ama pop-up kamera kullandığımızdan elbet sorun çıkaracaktır.Hayatımda hiç telefonum garantiye gitmedi dndj
Ya şu da düşünülüyor mesela ben diyelim bir telefoncuya teli sattım sanmıyorum telefoncunun roma falan baktığını. Ee şimdi oradan teli alan adam garanti dışımı kalacak.O zaman sorun yok hocam ama pop-up kamera kullandığımızdan elbet sorun çıkaracaktır.
Telefoncu bakmaz ama evet, alan kişiye "Garantili" derse/niz yalan olur.Ya şu da düşünülüyor mesela ben diyelim bir telefoncuya teli sattım sanmıyorum telefoncunun roma falan baktığını. Ee şimdi oradan teli alan adam garanti dışımı kalacak.
Muhtemelen kendisinin haberi yok ofsayta düşünce güncelemeyi durdurdumu ne yaptı opponun sitesinde destek bölümünde 24.06.2020 tarihli 2 küsür gb lık bir güncelleme var acaba oraya mı koydular 24 Haziran'da bir güncelleme almadık diyip indirdim maalesef eski güncellemeymiş coloros7 değilmiş ...Herkes geldi diye yazmış hayır oppo özellikle bu forumu okuyup ona göre mi güncelleme gönderiyo anlamadım : ))