ColorOS 7 Türkiye ve Avrupa Dağıtım Tarihleri

Limec

Yazar Üye
Üye
Cihaz
Reno 2Z
Oppo yanlış politikalar yürütüyor bence. Çünkü farkındaysanız Reno 4 ü bile tanıttı. Düşünün yani reno 2 alıyorsunuz 2 nesil eski bir tel oluyor halbuki daha çıkalı 8-9 ay oldu. Reno 3 alıyorsun eski nesil oluyor falan çok ilginç. Huawei 2.5 yıl önceki cihazlarına bile 10 haziran gibi tr de yayımladı. Yani pek korona bahanesi tutmadı oppo nun.

W

wittroc

Guest
Oppo yanlış politikalar yürütüyor bence. Çünkü farkındaysanız Reno 4 ü bile tanıttı. Düşünün yani reno 2 alıyorsunuz 2 nesil eski bir tel oluyor halbuki daha çıkalı 8-9 ay oldu. Reno 3 alıyorsun eski nesil oluyor falan çok ilginç. Huawei 2.5 yıl önceki cihazlarına bile 10 haziran gibi tr de yayımladı. Yani pek korona bahanesi tutmadı oppo nun.
Açıkcası bu kadar hızlı yeni model çıkarmaları bize zarar. Adamlar çıkıp Reno 2 serisi eskidi, güncelleme almayacak dese hiçbir şey diyemeyiz. Sürekli yeni model çıkarıyorlar.

Pitbullsami

Yeni Üye
Üye
Cihaz
Reno 2Z
Arkadaşlar hindistan romu kurulumunu ve kurulumu yapınca telefon sıfırlanıyor mu bunları aydınlatacak bı arkadaş yazabilirse cok memnun olurum

Grknreno

Profesör
Aktif Üye
Cihaz
Reno 2Z
Bazıları garanti dışı kalır diyor bazıları kalmaz diyor? Doğrusunu bilen ve nasıl yapıldığını bilen bir arkadaş adım adım anlatırsa çok hayra geçer gerçekten..

sharK

İrem
Süper Moderatör
Cihaz
Reno 2Z
Bazıları garanti dışı kalır diyor bazıları kalmaz diyor? Doğrusunu bilen ve nasıl yapıldığını bilen bir arkadaş adım adım anlatırsa çok hayra geçer gerçekten..

Sana açıkça şöyle anlatayım, oppo olsun veya başka bir firma olsun çoğu firma garanti dışı bırakır müşteriden para almak için. Acı ama gerçek bu.

W

wittroc

Guest
Her markanın garanti dışı bırakma hakkı var. Bu tamamen onların inisiyatifine kalmış durumda. Garantinizi riske atmaya gerek yok, markanın sağı solu belli olmaz. Türkiye romunu tekrar dönseniz de yine belli olacaktır. Bence biraz daha bekleyin.

sharK

İrem
Süper Moderatör
Cihaz
Reno 2Z
Haklısınız :) mecbur bekleyeceğiz

Moderatör tarafında düzenlendi:

Captain

Aktif Üye
Aktif Üye
Cihaz
Reno 2Z
Ayrıca yazılım işi o kadar kolay bir şey değil.Ben de bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim.Küçücük bir hatayı bulmak saatleri, günleri hatta ayları alabiliyor.Önemli olan hatasız olarak gelmesi...