- Cihaz
- Reno 2Z
Aaa evet üzgünüm karıştırmışım...Ama bu sanırım Reno Z için..
Aaa evet üzgünüm karıştırmışım...Ama bu sanırım Reno Z için..
Reno Z İngiltere için zaten Haziran gözüküyor. Ben açıkça şunu söyliyim; Evet Oppo harika bir yazılım yapmış. Ama güncelleme meselesinde asla güven veren bir firma olmadığını bence kanıtladı. Mesela bu gece çıkıp erteledik deseler kim şaşırır? Ki ben böyle bir şey olma ihtimalini Türkiye için hala görüyorum. Çünkü adamlar Türkiye konusunda asla hassas değil bundan emin olduk artık..Aaa evet üzgünüm karıştırmışım... ☹
Kesinlikle haklısın... ama şöyle bir durum var listede yazılan tarihi hala onaylıyorlarsa bir değişiklik veya sıkıntı yok demektir. Yani en azından Reno Z'nin bu ay güncellemeyi alacağını söylüyorlar. E Reno Z'ye güncellemeyi veren firma bi' zahmet Reno 2Z' ye aynı ay güncellemeyi yollasın. Gördüğüm ve anladığım kadarıyla aynı model bandında bulunan cihazlara beta veya tam sürümü yayınlarken arayı fazla açmıyorlar yani en fazla 1-2 güne diğer cihaza güncellemeyi getiriyorlar. Dolayısıyla ben içinde bulunduğumuz haftadan çok ümitliyim gerek Reno Z gerek Reno 2Z açısından...Reno Z İngiltere için zaten Haziran gözüküyor. Ben açıkça şunu söyliyim; Evet Oppo harika bir yazılım yapmış. Ama güncelleme meselesinde asla güven veren bir firma olmadığını bence kanıtladı. Mesela bu gece çıkıp erteledik deseler kim şaşırır? Ki ben böyle bir şey olma ihtimalini Türkiye için hala görüyorum. Çünkü adamlar Türkiye konusunda asla hassas değil bundan emin olduk artık..
Bende hala günceldir diyor Heralde oppo moderatöre kıyak geçtiEkli dosyayı görüntüle 718
Büyük ihtimalle hata verecektir.
Ben yapmanızı tavsiye etmiyorum yine de, risk almaya gerek yokEkli dosyayı görüntüle 718
Büyük ihtimalle hata verecektir.
Tam bitti, siz yazdınız. Yapacak bir şey yok, yenileyelim bakalım.Ben yapmanızı tavsiye etmiyorum yine de, risk almaya gerek yok
Hayırlısı buymuş Deneyin bi bakalım, elbet hata verecektir tabii de bakalımTam bitti, siz yazdınız. Yapacak bir şey yok, yenileyelim bakalım.
Tıpkısının aynısı değişme yok..Ekli dosyayı görüntüle 719
Sonuç bu. Bakar mısınız seri numarası değiş mi?