W
wittroc
Guest
Ne zaman güncellendi?Liste güncellendi Avrupa dağıtımı için. Son liste ekteki gibi.
Ne zaman güncellendi?Liste güncellendi Avrupa dağıtımı için. Son liste ekteki gibi.
Bana da öyle geldi. Resmi forumda da yeni bir paylaşım görmedim.Aynı liste gibi geldi bana bu
Evet, ben de birkaç sitede gördüm. Hadi hayırlısı, bekliyoruz.Şuanda reno 2 Z a5s ve A9 hindistan dagitimi var bu ay içinde Türkiye ye de gelecekmiş bende okudum bı sitede
Zaten sorun da burda başlıyor. Söylenen güncellemeler gecikmekten öteye gelmiyor. Yalancı çoban hikayesine döndü olay. Şu saatten sonra ağzında kuş tutsa oppo benim için bitmiştir. Özelliklerine eyvallah diyecek lafım yok fakat sözlerini tutmadıkları zaman işler tam anlamıyla değişir. Neden geciktiği veya gelmediği benim sorunum değil bizlere verilen tarihlere bakarım ben.Samsung Note 8, Android 10 almayacağı açıklandı. Peki hangi yıl çıktı o cihaz
Ben aldığımda pişman değilim. Gelecek olan güncelleme ile sorunlarım düzeliyor ondan sonra güncelleme vermese de olur. Arka kamera performansı ve söylenilen güncellemeleri geciktirmesi haricinde memnunum cihazdan.
Açıkcası bir güncelleme ile markayı kötü kılmak mantıklı değil ama siz de haklısınız. Hem Android 9, hem 10 için sürekli ertelemeleri biraz acemilik.Zaten sorun da burda başlıyor. Söylenen güncellemeler gecikmekten öteye gelmiyor. Yalancı çoban hikayesine döndü olay. Şu saatten sonra ağzında kuş tutsa oppo benim için bitmiştir. Özelliklerine eyvallah diyecek lafım yok fakat sözlerini tutmadıkları zaman işler tam anlamıyla değişir. Neden geciktiği veya gelmediği benim sorunum değil bizlere verilen tarihlere bakarım ben.