- Cihaz
- Reno 2Z
Titreme konusunu gerçekten anlayamadım ya Tüm uygulamaların işaretlerinin değişmesi normal çünkü OS 6 sürümündan kalan simgeler duruyordu. Şimdi bunlar OS 7 ile olan güncel işaretlerYaptım tine aynı titriyor, bu arada bunu yaptıktan sonra , tüm uygulama işaretleri değişti, bu güncelleme sonrası oluşan değişiklik mi yoksa bunu yaptım diye mi öyle oldu
Ayrıca ekran kilitli iken dokununca ekran ışığını açıyordu şimdi yan tuşu basmadan açmıyorYaptım tine aynı titriyor, bu arada bunu yaptıktan sonra , tüm uygulama işaretleri değişti, bu güncelleme sonrası oluşan değişiklik mi yoksa bunu yaptım diye mi öyle oldu
İçim rahatladı sandım fabrika ayarlarına döndüm, şu titreşimli olayını çözebilsem, sizin de simgeler böyle mi coloros 7 den sonraTitreme konusunu gerçekten anlayamadım ya Tüm uygulamaların işaretlerinin değişmesi normal çünkü OS 6 sürümündan kalan simgeler duruyordu. Şimdi bunlar OS 7 ile olan güncel işaretler
Ayarlar-Kolaylaştırıcı Araçlar-El Haraketleri ve Hareketler-Kapalı Ekran Hareketleri oradan da Ekran Açmak için çift dokunun seçeneğini açabilirsiniz,Ayrıca ekran kilitli iken dokununca ekran ışığını açıyordu şimdi yan tuşu basmadan açmıyor
Kapalı ekran hareketlerinin içine girin.Ekranı açmak için çift dokun yok maalesef kafayı yiyeceğimEkli dosyayı görüntüle 885uyandırmak için kaldır var önceden çift dokun vardıEkli dosyayı görüntüle 885
İnşaallah tez zamanda alırsınızda bir bakarsınız sizdede oluyormu, yardımcı olmak ne demek çok faydalı oldu çok teşekkür ederim tekrar Kaan beye ve size, bakın kapalı olduğu halde , aramaya mesaja giriş yaparken ayrıca WhatsApp ada parmak izi ile giriş yaptığımda titriyor, çok sinir bozucu.Rica ederim. Yardımcı olabildiysek ne mutlu. Titreşim olayı çok garip. Diğer güncelleme alanlarda da var mı acaba. Ben alamadığım için çok da bişey diyemiyorum o konuda.