İyiliği yapanları tam tanıyamıyorum sorunda orda.Yapılan iyiliği ve yapan kişiyi iyi tanıyorsanız, altında birşey aramayın bence. Yoksa ipin ucu kaçıyor, işler daha da kötüye gidiyor.
İyiliği yapanları tam tanıyamıyorum sorunda orda.Yapılan iyiliği ve yapan kişiyi iyi tanıyorsanız, altında birşey aramayın bence. Yoksa ipin ucu kaçıyor, işler daha da kötüye gidiyor.
Oturup izleyin o zaman. İnsanlara olan tutumlarından tutunda, konuşmasına mimiklerine kadar izleyin. Samimi olup olmadığını o zaman anlarsınız. Zaten birşeyi yaptıktan sonraki hareketleriyle, size yaptıkları arasındaki farkı tutturursunuz az çok şaşmaz.İyiliği yapanları tam tanıyamıyorum sorunda orda.
TeşekkürlerOturup izleyin o zaman. İnsanlara olan tutumlarından tutunda, konuşmasına mimiklerine kadar izleyin. Samimi olup olmadığını o zaman anlarsınız. Zaten birşeyi yaptıktan sonraki hareketleriyle, size yaptıkları arasındaki farkı tutturursunuz az çok şaşmaz.
Aman zabıtam yapmayın iki dumandan bir şey olmaz...Forum kuralları gereği yeşilaycıyız. Bu konu içeriği kurallara uymaması ve forum adresini duman altı etmesi gerekçesi ile Zabıta tarafından mühürlenmiştir!
Kıraathaneye döndü beyefendi neresi iki duman.. Şimdilik birşey demiyorum fakat bir dahakine yazarım kişi başı 188 TLAman zabıtam yapmayın iki dumandan bir şey olmaz...
O şu aralar her şeye kızıyor...Forum Zabıtası kızdı bize, radara girdik anlaşılan
Fazla göze batmayalım
Devam devam gece kartalları da burda sıkıntı yokForum Zabıtası kızdı bize, radara girdik anlaşılan
Fazla göze batmayalım