Fabrika ayarlarına da getirdim fakat yazı gene kalkmadı. Sim kartla alakası yok Google asistan da var böyle bir ayar onu da kapattım ama hâlâ yazıyorBenim anlamadığım şey kusura bakmayın, o telefonda yazdığınız şey buraya nasıl geliyor, acaba sim kart ile ilgili olmasın olay cünkü oppo telefonlarda yazı yazma olayı yok , fabrika ayarlarına döndürdünüz mü peki, yada hard reset attınız mı.
Hard reset attınız mı.Fabrika ayarlarına da getirdim fakat yazı gene kalkmadı. Sim kartla alakası yok Google asistan da var böyle bir ayar onu da kapattım ama hâlâ yazıyor
Hard reset ne oluyor ve yaparsam herşey siliniyor mu?Hard reset attınız mı.
Evet herşey silinir, yedek almanız gerekir bir bilgisayar yardımıyla. Bunun sorunu çözeceğini düşünüyorum. (Google hesabınızda ayarlardan kapatmak yerine oraya sadece nokta işareti koyup kaydetseniz öneri sadece).Hard reset ne oluyor ve yaparsam herşey siliniyor mu?
Hard reset ne oluyor ve yaparsam herşey siliniyor mu?
Duvar kağıdı için 3.parti yazılım mı kullanıyorsunuz?Arkadaşlar eski telefonumdaki ekran kilidi yazısını kaldıramıyorum.Oppo A72 aldım bir türlü bulamadım ayarlarda. Ayarlar kısmından halledemedim lütfen yardımcı olun
Duvar kağıdı için 3.parti yazılım mı kullanıyorsunuz?
Bu yazıyı eski telefonunuzda nereye yazmıştınız? (hangi ayar altında)
Duvar kağıdı kullanmadığınız zaman da bu yazıyı görüyor musunuz
Kaçıncı partı kullanıyorum bilmiyorum.Duvar kağıdı için 3.parti yazılım mı kullanıyorsunuz?
Bu yazıyı eski telefonunuzda nereye yazmıştınız? (hangi ayar altında)
Duvar kağıdı kullanmadığınız zaman da bu yazıyı görüyor musunuz?
Gerçekten garip bir durum.Mesajlar birleştirildi:
Kaçıncı partı kullanıyorum bilmiyorum.
Eski telefonda kilit ekranı ayarlarında kilit ekranına not ayarı var çoğu telefonda oraya yazmıştım.
Duvar kağıdı olmadığı zaman da yazıyor