O Osmann Üyecik Üye Mesajlar 46 Puanları 50 Cihaz Reno 5 Lite 16 Tem 2024 #1 Oppo reno 5 lite için el feneri kısa yolunu bulamadım bir türlü kilit tuşuna iki kere basinca yanmıyor yardım lütfen
Oppo reno 5 lite için el feneri kısa yolunu bulamadım bir türlü kilit tuşuna iki kere basinca yanmıyor yardım lütfen
C Cihangir Doçent Aktif Üye Mesajlar 252 Çözümler 1 Puanları 150 Cihaz Reno 10x Zoom 16 Tem 2024 #2 Kapalı ekran hareketlerini avın ayarlar kısmında daha sonra kapalı ekranda v çizin parmağınız ile Upvote 0
O olcaytom07 Taze Üye Banlandı Üye Mesajlar 1 Puanları 0 Cihaz Diğer 19 Tem 2024 #3 Osmann adlı kullanıcıdan Alıntı: Oppo reno 5 lite için el feneri kısa yolunu bulamadım bir türlü kilit tuşuna iki kere basinca yanmıyor yardım lütfen Genişletmek için tıkla ... +++++++++++ Upvote 0
Osmann adlı kullanıcıdan Alıntı: Oppo reno 5 lite için el feneri kısa yolunu bulamadım bir türlü kilit tuşuna iki kere basinca yanmıyor yardım lütfen Genişletmek için tıkla ... +++++++++++
C Cihangir Doçent Aktif Üye Mesajlar 252 Çözümler 1 Puanları 150 Cihaz Reno 10x Zoom 19 Tem 2024 #4 Ayarlar kısmını açın arama yerine kapalı ekran yazın goreceksiniz Upvote 0