- Cihaz
- Reno 2Z
Son yapılan değişiklikle oraya eklendi, tıkladığınız zaman yine yeni arama motoruna yönlendirilceksiniz.Bende arama motoru hala aynı yerinde neden acaba
Ekli dosyayı görüntüle 1245
Son yapılan değişiklikle oraya eklendi, tıkladığınız zaman yine yeni arama motoruna yönlendirilceksiniz.Bende arama motoru hala aynı yerinde neden acaba
Ekli dosyayı görüntüle 1245
Daha önce baktığımda menü bölümündeydi o sebeple sordum teşekkürlerAynı yerine yeni sistemi entegre ettik. Eski alışkanlıklar değişmesin diye
TeşekkürlerSon yapılan değişiklikle oraya eklendi, tıkladığınız zaman yine yeni arama motoruna yönlendirilceksiniz.
Zuzu, telefon modeli nedir,acaba? Birde yazı tipi nasıl değişti iz,kanayan yara olur da kendisi.Aynı yerine yeni sistemi entegre ettik. Eski alışkanlıklar değişmesin diye
2z model zfont program indirdim Play'den videosu vardı yanlış hatırlamıyorsam zfont yazı stili degiştirme videosu yazın Google çıkıyoZuzu, telefon modeli nedir,acaba? Birde yazı tipi nasıl değişti iz,kanayan yara olur da kendisi.
Teşekkür ederim , uyum sağladı mı telefona tam kapasite de çalışıyor mu, tekrar teşekkür ederim.cevsbınız için.2z model zfont program indirdim Play'den videosu vardı yanlış hatırlamıyorsam zfont yazı stili degiştirme videosu yazın Google çıkıyo
Evet herhangi bi sorun yaratmadı donma kasma gibi memnunum tavsiye ederim sadece bölge hep Myanmar olarak kalıyoTeşekkür ederim , uyum sağladı mı telefona tam kapasite de çalışıyor mu, tekrar teşekkür ederim.cevsbınız için.
Buldunuz mu videoyuEvet herhangi bi sorun yaratmadı donma kasma gibi memnunum tavsiye ederim sadece bölge hep Myanmar olarak kalıyo
Yorumları okudum olay storeden android 10 sn sonra herkes sıkıntı yaşamış "şğ " gibi harfler çıkmıyormuş sizinde öyle mi?Evet herhangi bi sorun yaratmadı donma kasma gibi memnunum tavsiye ederim sadece bölge hep Myanmar olarak kalıyo
Mesajlar birleştirildi:
Buldunuz mu videoyu
Yok hayır seçtiğiniz yazı stillerine baglı indirip deniyorum ona göre kullanıyorumYorumları okudum olay storeden android 10 sn sonra herkes sıkıntı yaşamış "şğ " gibi harfler çıkmıyormuş sizinde öyle mi?