- Cihaz
- Reno 2Z
bende geliştirici modunda animasyon ölçeklerini 1x ten animasyon kapalı diye ayarlamıştım cihaz daha hızlı çalışıyor sanki öyle bi olay duyup yapmıştım.
Tabi grafik kartına binen yük azalıyor.bende geliştirici modunda animasyon ölçeklerini 1x ten animasyon kapalı diye ayarlamıştım cihaz daha hızlı çalışıyor sanki öyle bi olay duyup yapmıştım.
Sorun olmaz ya incelemenizi öneririm güzel seçenekler var ama aman dikkat @Sergüzeşt hocamızla beraber uyarıya devam ediyoruzGizli olması ve benim yanlışlıkla açmam... Ne oluyor diye merak etmiştim.
Hocam hiçbir şeyi değiştirmedim zaten. Korku bastı.Tabi grafik kartına binen yük azalıyor.
Sorun olmaz ya incelemenizi öneririm güzel seçenekler var ama aman dikkat @Sergüzeşt hocamızla beraber uyarıya devam ediyoruz
Ben bir keresinde bi ayar açtım istemeden Bellek döngye girdiğinde ekranı kapat aç diye sonra ekran kapanıp açılmaya başladı bende telefonu yeniden başlatmaya zorladım her şey düzeldiMerhaba arkadaşlar size geliştirici modundan bahsetmek istiyorum;
Nedir bu geliştirici mod diye soracak olursak telefonu daha iyi şekilde kontrol etmemize yarayan daha geniş seçenekler sunan telefonun kullandığı işlemci gücünden gpu gücüne kadar ayarlayabilceğimiz bir moddur.
Geliştirici Seçeneklerini nasıl açabilirim?
Aslında çok basit bir işlem;
Ayarlar>Telefon Hakkında> Derleme numarasının üzerine 7 kez tıkladığınızda hızlı bir şekilde "Artık bir geliştiricisiniz" uyarısı gelecektir.
Nereden gireceğim?
Geliştirici Seçeneklerini aktif ettikten sonra;
Ayarlar> Ek ayarlar> Geliştirici Seçenekleri yolunu takip ederek ulaşabilirsiniz.
DİKKAT!
Arkadaşlar bu geliştirici seçenekleri bir çok ayarı içinde barındırır adı üstünde "Geliştirici Seçenekleri"
Ben şahsen bu seçeneklerin içinde sadece Çizim adı altında ki animasyon dpi seçeneklerini değiştiriyorum.
Arkadaşlar eklemeyi unutmuşum bu ayarları şuan için tam olarak kapatmanın yolu yok açtıkdan sonra buna dikkat edelim lütfen.
böyle bir özellik yok galibaHocam tüm yorumları ve attığınız görseli okudum ama anlayamadım haliyle benim merak ettiğim şu mesela bu geliştirici modu ile arayanların ismini söyletmek mümkün mü