W
wittroc
Guest
Hocam bi ben göremedim herhalde ücretsiz olduğunu
Mesajlar birleştirildi:
Ekli dosyalar
Moderatör tarafında düzenlendi:
Nasıl yani hocam epic çöktü diye mi göremediniz anlamadımHocam bi ben göremedim herhalde ücretsiz olduğunu
Evet hocam o anlamda dedim.Nasıl yani hocam epic çöktü diye mi göremediniz anlamadım
Güzel taktik ama zahmetli sanki hocamEvet hocam o anlamda dedim.
Ama taktiği buldum dil değiştir epic çökmüş ekranda kapa aç sonra yine dil değiştir kapa aç yap oluyor
Aynı görüşteyim Hocam Epic serverları çok güçlü olmasına rağmen 3 saat boyunca çökük durumdaydi bu kullanıcı sayısının ufak bir örneği olacaktır.GTA V'i ücretsiz yaparak bence kesinlikle çok mantıklı bir karar almışlar.ekstra olarak sanırım bir de Criminal Enterprise Starter Pack ile 1M Dolar oyun içi para verecekler. Oyunu hesabıma eklediğimde böyle bir yazıyla karşılaştım çünkü.Ekli dosyayı görüntüle 483
Oyuncu sayısı oyun ücretsiz olduğu için bir hayli artacak ve Criminal Enterprise Starter Pack + 1M dolar vererek insanları oyun içi satın alımlara alıştıracaklar. Bu şekilde de sadece oyun içi satın alımlar ile oyunun ücretli satın alımı + oyun içi satın alımlardan daha fazla gelir elde edeceklerini düşünüyorum. Gerçekten muhteşem bir ticari zeka hayran kaldım doğrusu. Sizler ne düşünüyorsunuz?
Her oyunu ücretsiz yaparak bir yere varamazlar... Her oyun da GTA 5 etkisi yaratmaz.Aynı görüşteyim Hocam Epic serverları çok güçlü olmasına rağmen 3 saat boyunca çökük durumdaydi bu kullanıcı sayısının ufak bir örneği olacaktır.