W
wittroc
Guest
Şimdi de iki saat oynanmazsa kütüphaneden gidiyor iddiası çıktı. Millet çıldırmış.
Normal olarak. Çok büyük bir akın var ve hangi oyun sunucusu olsa kaldıramaz.Sunucular hakkında açıklama yapmış Rockstar Games. Belli ki ciddi ciddi dayanamadılar bu kadar aktifliğe.
Reklama girmediği sürece bir sakıncası yok. Rockstar'ın açıklaması forumda bulunmuyor, paylaşabilirsiniz ama forumda bulunuyorsa riskli.Bu arada twitterdan birşey paylaşmak yasak mı? Okudum ama oraya değecek birşey göremedim. Teyit için sorayım dedim sizlere.
Her ihtimale karşı kaldırayım. Teşekkürler cevap için.Reklama girmediği sürece bir sakıncası yok. Rockstar'ın açıklaması forumda bulunmuyor, paylaşabilirsiniz ama forumda bulunuyorsa riskli.
Ne demek hocam.Her ihtimale karşı kaldırayım. Teşekkürler cevap için.
Kaldırmanıza gerek yok.Resmi kaynaklardan alıntı yapılabilir.Her ihtimale karşı kaldırayım. Teşekkürler cevap için.
Online oynayıp eziyet çekeceğime offline oynayıp araba sürerim.GTA online hatalardan bağlantı kesilmelerinden dolayı zaten zevk vermiyordu ücretsiz olmasından sonrada hileler vs yüzünden iyice berbat hale geldi fivem oynamaya devam edicez artık iyice oynanmaz hale geldi GTA online