Root lu degil sistemden root olmadan çekemem temaları bilgisayar dan yaparım ama zaman ve ilgi gerekli uzun işşhocam ekli temaları birde telegram grubu kurup paylaşsaniz süper olur
Üçretli ama indirip kurunuz sıkıntı olmuyor deneme isterse 5 dk seçip devam edinYa oda değil bütünn temalar ücretli hale gelmiş
benim cihaz realme 3 pro o yüzden bende tema mağazası içerikleri göstermiyor.. sadece bu indirdiğim temaları kurabiliyorumTelegram kanalı oluşturdum ama telefonum
Root lu degil sistemden root olmadan çekemem temaları bilgisayar dan yaparım ama zaman ve ilgi gerekli uzun işş
Tema magazası ndan indirip kurun böyle daha kolayy
Mesajlar birleştirildi:
Üçretli ama indirip kurunuz sıkıntı olmuyor deneme isterse 5 dk seçip devam edin
Hocam paket geçersiz olduğu için yuklenemiyor şeklinde hata veriyor . Ayni hatayı alan var mı acaba?(KONU BAŞLIĞINI DİKKATLİCE OKUYUNUZ LÜTFEN)
BENİ BAYAĞI BU KONUDA UGRAŞTIRDI BU OPPO VE TEMA STORE
HERKESE MERHABALAR
UMARIM HERKES SAGLIKLI VE HUZURLUDUR
PEKÂLÂ BAŞLAYALIM
ANDROİD 12 VE COLOROS 12.1 TEMA MAGAZASI PAYLAŞACAGIM
İNDİRİP APK OLARAK KURUYORUZ
ESKİ TEMA MAGAZASI YADA STORE KALDIRILIP TEMİZ KURUYORUZ
ÜLKE YADA DİL DEGİŞTİRMENİZE GEREK YOK
FULL TEMA İÇERİGE SAHİP BİNLERCE DİGER PAYLAŞILAN TEMA APK STORELERLE KIYASLANAMAZ BILE OKADAR DİYORUM YANİ
NOT: (1) TAM ARAYÜZ DEGİŞİMİ İÇİN TELEFONU RESTART YAPIYORUZ
NOT: (2) FUL ARAYÜZ DEGİŞİYOR SADECE BELKİ BENİM TELEFONDA BİR SORUNDUR BİLEMİYORUM ARAYÜZDE SİMGELER APPS İKONLARI YANİ DEGİŞMİYOR SADECE
NOT: (3) 5 DAKİKALIK DENEME SINIRI YOK FULL EK BİR ÜÇÜNCÜ PARTİ YAZILIM FELANDA KURMADIM VE MAGAZAYI DA KURCALAMADIM DİGİTAL İMZALI OPPO DAN
NEDENİNİ ANLMAYA ÇALIŞIYORUM AMA N OLURSA OLSUN 5 DK SINIR OLMUYOR KAPAT AÇ N YAPARSANIZ YAPIN
BENİM TELEFINUMDA COS 12.1 VE ANDROİD 12 YÜKLÜ
ÇİNCE VE YARI TÜRKÇE BİR ARAYÜZE SAHİPTİR
MAGAZAYA GİRİNCE NE ARIYORSANIZ TEMA ZİL SESİ WALPAPER FELAN BANA HAK VERECEKSİNİZ
PAZARTESİ PAYLAŞIM YAPACAGIM
COMING SOON
Forumdaki linkleri görmek için Giriş yap veya üye ol.
Türkçe İngilizce ve Çince karışık arayüz
Takılmayın arayüze
Yarın paylaşım yapacaktım ama sabahtan beri kuraladım bir sıkıntı yok
Android ve Cos sürümünüz nedirHocam paket geçersiz olduğu için yuklenemiyor şeklinde hata veriyor . Ayni hatayı alan var mı acaba?
Bölgeyi Hindistan yada Endonezya yapıp deneyinbenim cihaz realme 3 pro o yüzden bende tema mağazası içerikleri göstermiyor.. sadece bu indirdiğim temaları kurabiliyorum
Coloros 12.1Android ve Cos sürümünüz nedir
Android 12 ve Cos 12.1 de çalışıyor
Mesajlar birleştirildi:
Bölgeyi Hindistan yada Endonezya yapıp deneyin
Theme Store verilerini sildikten sonra tabi
Mesajlar birleştirildi:
Arkadaşlar 5 dk lık deneme pasif degilmi herkeste merak ettim
Mevcut Theme Store kurulu olanı silip deneyin birdaha ilginç bir durumColoros 12.1
Mevcutta kurulu tema mağazası yok zaten . Bende anlamadım bunu.Mevcut Theme Store kurulu olanı silip deneyin birdaha ilginç bir durum
Realme oppo oneplus aynı sisteme geçti cos 12 ile
Dostum konuyu hiç okumamışsınız maalesef rica ediyorum okuyunuzKurdum fakat cihazda hiç birşey değişmiyor malesef duvar kağıdı dışında
Olsada çalışmıyor çalışsada kısıtlı paylaştığım tema full içerige sahip kurulum yapınca uygulamalar menüsü nden bulup girinizMevcutta kurulu tema mağazası yok zaten . Bende anlamadım bunu.