Adımları takip edersen oluyorOppo a55nedn tema uygulaması olmuyor
Mesajlar birleştirildi:
Adımları takip edersen oluyor
Mesajlar birleştirildi:
Mesajlar birleştirildi:
Adımları takip edersen oluyorOppo a55nedn tema uygulaması olmuyor
Mesajlar birleştirildi:
Merhaba lar kolay gelsinİkonlar değişmiyor bunu çözen var mı 12.1 reno 5 lite cihazım
Lütfen sürekli büyük harf kullanmayınız bir daha ki sefere ceza puanı alacaksınızMerhaba lar kolay gelsin
Evet maalesef 12.1 de temalar tam sisteme entegre olmadıgı için ve TÜRKİYE ye kapalı olduğu için tema magazası degişmiyor iconlar.
Ben android 12 ve cos 12.1 kullanıyorum uzun zamandır da bu icon mevzusunu kurcalıyorum çok yol denedim ama buldugum yöntemler ya kalıcı degil yada ikonların tamamını kapsamıyor.
İkonlar haricinde android 12 and cos 12.1 de temalar ile ugraşıyorum çokta tema var telefonumda.Uygun bir zamanda
Theme store 3üncü party ve Bölge olarakta Endonezya Hindistan Myanmar ve Yada sadece Çin ülkeleri gibi stabil ve 5.dk deneme sınırı olmadan TEMA KONUSU TEKRAR AÇMAK İSTİYORUM
NOT::BEN YUKARIDAKİ YAZDIĞIM BU 3 ..4..ÜLKE DE BİZZAT DENEDİM İNDİRDİGİM BÜTÜN TEMALAR İKONLAR HARİÇ VE 5 DK SINIRI OLMADAN SIKINTI YAŞAMADIM
EN ÇOK TEMA ÇİN TEMA STORE APK DA MEVCUT
DİL VE BÖLGE DE DEGŞTİRMENİZEDE HEREK YOK
HERKESE HAYR LI BİR GÜN DİLERİM HOŞÇAKALIN
Büyük harf neden kullanamıyoruz anlamadım.Sorun nedir söylerseniz sevinirim.Afedersiniz bilmiyorumLütfen sürekli büyük harf kullanmayınız bir daha ki sefere ceza puanı alacaksınız
Büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geliyormuşBüyük harf neden kullanamıyoruz anlamadım.Sorun nedir söylerseniz sevinirim.Afedersiniz bilmiyorum
Böyle bir şey olduğunu duymadım bilmiyordum.Çok afdedesiniz o kadar forumlarda yazdım çizdim böyle oldugunu hiç düşünmedim eger yanlış anlşılmış isem özür dilerim herkestenBüyük harf kullanmak bağırmak anlamına geliyormuş
Farkında olmadığınız için uyarıda bulundum forum kuraları gereği bağırmak anlamına geliyor o bakımdan yasak.Büyük harf neden kullanamıyoruz anlamadım.Sorun nedir söylerseniz sevinirim.Afedersiniz bilmiyorum