Kilit açma başarılı olunca da titriyor mu?Evet dokunduğunda titreşim kapalı.
Mesajlar birleştirildi:
Ona rağmen sessizde bile titriyor.
Kilit açma başarılı olunca da titriyor mu?Evet dokunduğunda titreşim kapalı.
Mesajlar birleştirildi:
Ona rağmen sessizde bile titriyor.
Ben telefonu sessize alıp da denedim, rahatsız etme moduna alıp da denedim, hepsi kapalıyken de denedim ama parmak izinde herhangi bir titreme olmadı.Kilit açma başarılı olunca da titriyor mu?
Sessizdeyken arama olsun WhatsApp olsun lkişiler listesi olsun titriyor bendeBen telefonu sessize alıp da denedim, rahatsız etme moduna alıp da denedim, hepsi kapalıyken de denedim ama parmak izinde herhangi bir titreme olmadı.
Ek Ayarlar > Erişilebilirlik > Titreşim ve dokunsal geri bildirim gücü kısmından "Dokunma geri bildirimi" açıksa kapatın. Düzelecektir.Sessizdeyken arama olsun WhatsApp olsun lkişiler listesi olsun titriyor bende
2 önceki mesajda yazdım.Ek Ayarlar > Erişilebilirlik > Titreşim ve dokunsal geri bildirim gücü kısmından "Dokunma geri bildirimi" açıksa kapatın. Düzelecektir.
Hata olduğunu belirtmedim zaten. Arkadaşa titreşimi nasıl kapatacağını söyledim.2 önceki mesajda yazdım.
Bunlar dediğim gibi hata degil.
Android kök yazılımındaki menü ayarları değiştikce bazen bu tarz menü ayarları da olur olmadık yerden çıkabiliyor
Yok siz hata dediniz diye demesim.Hata olduğunu belirtmedim zaten. Arkadaşa titreşimi nasıl kapatacağını söyledim.
Mümkün değil.Kapalı ama yine titriyor
Mesajlar birleştirildi:
Neye parmak izi koymuşsam sessizde tiriyor
Mesajlar birleştirildi: