Yok yeni geldi 150mb olması lazımGeri çekildikten sonra yeniden mi geldi size yoksa siz yeni mi farkettiniz geldiğini
Dün saat 16 da geldi yeni sürüm geldi diye ben zaten 11 güncellemesi yapmıştımGeri çekildikten sonra yeniden mi geldi size yoksa siz yeni mi farkettiniz geldiğini
YaptımSadece bu bilgiler yazılı
Mesajlar birleştirildi:
Siz yaptınız mı acaba İbrahim Bey güncellemeyi
Bana gelmesi detayları hakkında bilgim yok ama sistem iyileştirmeler galiba paylaşılan ekran görüntülerine bakılırsa154 MB.lık F.57 sürüm numarası diyor. Düzeltme güncellemesi gibi gözüküyor Elif hanım. Özellikleri ne acaba güncelleme in?
Gözlemleriniz neler acaba önceden problem yaşamış mıydınız coloros11'le, varsa eğer çözüldü mü bu sorunlarDün saat 16 da geldi yeni sürüm geldi diye ben zaten 11 güncellemesi yapmıştım
Mesajlar birleştirildi:
Yaptım
Ben güncelleme denetlediğim zaman mor yazılarlae error falan yazıyor
Çözülmedi devam ediyor. Hatta eskisenden daha çok dondu. Parmak izi sorunu aynı. Biraz daha hızlandı ama donuyorGözlemleriniz neler acaba önceden problem yaşamış mıydınız coloros11'le, varsa eğer çözüldü mü bu sorunlar
ANDROİD 11 aldım ve yeni güncelleme gelmiş sanırım hata düzeltmeleri falan bakayım diyorum sürekli bu hatayı veriyor yardımcı olursanız sevinirim elif hanımGeri çekildikten sonra yeniden mi geldi size yoksa siz yeni mi farkettiniz geldiğini