- Cihaz
- Diğer
Benim gibi askıya alıp tatillerde bir çırpıda bitiren biriyseniz Hiç düşünmeden başlayın derim..İzlediğim diziler var ama PB ilgimi çekiyor. Bu gidişle başlayacağım.
Benim gibi askıya alıp tatillerde bir çırpıda bitiren biriyseniz Hiç düşünmeden başlayın derim..İzlediğim diziler var ama PB ilgimi çekiyor. Bu gidişle başlayacağım.
Pişman olmazsın, en sevdiğim ilk 3 dizi arasında kendisi, 3. sezon sanırım biraz bayıcı ancak diğer sezonları efsanedir.Hocam Prison Break izlemeyi düşünüyorum ama uzun olduğundan ve hayal kırıklığı uğramaktan korkuyorum. Düşünceleriniz neler?
Olabilir, herkesin konu açma yetkisi var Talep olursa bölüm açabiliriz, dizi-film tanıtımları adı altındaÖneri nitelğinde aslında dizi tanıtımları konusuda açsak belki foruma hareket katarız
İnşallah olurOlabilir, herkesin konu açma yetkisi var Talep olursa bölüm açabiliriz, dizi-film tanıtımları adı altında
Olabilir, herkesin konu açma yetkisi var Talep olursa bölüm açabiliriz, dizi-film tanıtımları adı altında
La casa de papli ben izlemedim%3
La casa de papel (izlemeyen kalmadı sanırım)
Dark (izlerken beyin yakan tarzdan)
The Rain (virüslü yağmur yağıyor, çoğu insanın ölümüne sebep oluyor. yaşam mücadelesini anlatan güzel bir dizi.)
The Stranger
Atiye(gerçekten değişik bir konusu var, izlenmeli.)
The Mist(aniden oluşan bir sisli hava, insanları öldürüyor konusunu böyle özetleyebilirim)
Vis a Vis(henüz bitmedi ama gayet başarılı gidiyor)
ve efsane dizi Black Mirror
La casa de papli ben izlemedim
The raini izledim listendekilerden ..
Ne yalan söyleyim güzel dizi ama pek sarmadı :/La casa de papel izlemelisin, pişman olmazsın
Denemeye değer. Forumda patlama da yaratabilir, etkisiz de kalabilir ama deneyebiliriz.Olabilir, herkesin konu açma yetkisi var Talep olursa bölüm açabiliriz, dizi-film tanıtımları adı altında