Reno 2Z kullanıyorum ama arada fark olacağını sanmıyorum. Talebinizi şöyle anladım:
Telefon ekranı kapalı iken herhangi bir uygulamadan bildirim geldi. Ekran uyandı, bildirimi gördünüz ama herhangi bir işlem yapmadınız. Bildirim hala ekranda duruyor. Herhangi bir işlem yapmadığınız için bir süre sonra ekran tekrar kapandı. Bu kapanıştan sonra bildirimin hala ekranda görünmesini istiyorsunuz diye düşünmüştüm.. Yanılıyor muyum?
Zira şuan kullandığım telefonda, ekran kapalı iken gelen bildirim ile ekran uyanıyor. Bildirim ayarlarından dolayı mesajın içeriğini de görebiliyorum burda sorun yok. Ancak bir süre sonra bildirime tıklamayınca ekran yeniden kapanıyor ve herhangi bir bildirim ( simge veya içerik ) görünmüyor. Ya güç tuşuna basarak ya da ekrana çift dokunarak ekranı uyandırdığımda daha önceden gelmiş olan bildirimi görebiliyorum. Yapılan kapalı ekran bildirim ayarlarının da bu şekilde çalışması gerekir diye düşünüyorum.
Eğer siz bildirim geldikten sonra tekrar kapanan ekranda hala bildirim simgesinin görüntülenmesini (ekran halihazırda kapalıyken ) sağlayabildiyseniz nasıl yapıldığını merak ettim.