iki defa yaptim telefon rehberinde sorun yok sadece sms kisilerimde varKişileri birleştirin lütfen
Ekran görüntüsü atarmısınız lütfen.iki defa yaptim telefon rehberinde sorun yok sadece sms kisilerimde var
getcontact uygulasini yukledim ondan kaynaklanabilirmi onunda verileri silip yeniden kurdum yine ayniEkran görüntüsü atarmısınız lütfen.
Ama zaten kişilerimi kullanıyor.ne zaman oluştu bu sorun tam olarak
Kişileri klonluyor olabilir. Tamamen kaldırıp deneyiniz.getcontact uygulasini yukledim ondan kaynaklanabilirmi onunda verileri silip yeniden kurdum yine ayni
Bğyük ğhtimslle hem google hem sim hesaplarınıza kaydettiniz kişileri rehberde gözükmez ama smste her yerdekini gösterdiği için oluyor sms ayarlarından olabilirtelefon kisilerimde sorun yok sadece sms kisilerimde var
dogru rehberim Google de ve ben sim kartdakini aktif etmedim nasil yapacagiz sms ayarlariniBğyük ğhtimslle hem google hem sim hesaplarınıza kaydettiniz kişileri rehberde gözükmez ama smste her yerdekini gösterdiği için oluyor sms ayarlarından olabilir
Kesin bir yöntem değil ama kişiler uygulamasına girip sağ üstten ayarları açtıktan sonra görüntülenecek kişileri sım kart veya google hesabı yaparsan geçme ihtimali var olmassa farklı şeyler denerizdogru rehberim Google de ve ben sim kartdakini aktif etmedim nasil yapacagiz sms ayarlarini
yaptim zaten goruntulenecek kisiler tümü degil sadece google diye ayarli bendeKesin bir yöntem değil ama kişiler uygulamasına girip sağ üstten ayarları açtıktan sonra görüntülenecek kişileri sım kart veya google hesabı yaparsan geçme ihtimali var olmassa farklı şeyler deneriz