- Cihaz
- Reno 2Z
Oppo da misafir modu yada benzeri bir özellik var mı yardımcı olursanız sevinirim..
Teşekkür ederiz, demek telefon modeline göre değişiyor.Reno 4 lite modelinde bu şekilde var
Coloros 11 de böyle bir özellik gelicek diye biliyorum 2 ci bir ayayüzmü sistem mi artık neyse seçebiliyormuşuzTeşekkür ederiz, demek telefon modeline göre değişiyor.
Güzel olur, kişiselleştirme açısından mükemmel olur.Coloros 11 de böyle bir özellik gelicek diye biliyorum 2 ci bir ayayüzmü sistem mi artık neyse seçebiliyormuşuz
Var var öyle bir özellik yanılmıyorsamGüzel olur, kişiselleştirme açısından mükemmel olur.
Aynn. Yaa o değilde benim kuzen 4 lite kullanıyor güncellemeyi de almış neyse merak ettim baktım hani bu kilit ekranında desen falan çiziyosun ya saatli hani onda bu özellik gözükmüyor oluşturup ayarlamasına rağmen acaba bizede geldiğin de böylemi olacak diye üzüldüm@Ksk61 kullanıcı arkadaşımız coloros 11 aldığı için bu özellik mevcut olabilir.
Çizim mi görünmüyor, görünür yapılamıyor mu acaba?, Eğer sorun varsa iyileştirme güncellemeleriyle düzelecektir diye düşünüyorum.Aynn. Yaa o değilde benim kuzen 4 lite kullanıyor güncellemeyi de almış neyse merak ettim baktım hani bu kilit ekranında desen falan çiziyosun ya saatli hani onda bu özellik gözükmüyor oluşturup ayarlamasına rağmen acaba bizede geldiğin de böylemi olacak diye üzüldüm
Aynn çizimi oluşturuyo ayarlıyo ama gözükmüyor ister istemez soğuyosunÇizim mi görünmüyor, görünür yapılamıyor mu acaba?, Eğer sorun varsa iyileştirme güncellemeleriyle düzelecektir diye düşünüyorum.
Ayarlar ekran görüntüleri.Benim coloros 7 sürüm 11.56 -Reno 3pro. Coloros 11 gelmedi daha. Arkadaşın TLF güncellemesinde büyük olasılıkla gelir diye düşünüyorum.