Ayarlarında değişiklik yok en yüksekteAyarlarında bir değişiklik olmuş olabilir Netflix ayarlarına bakabilirsin
Netflix ile irtibata geçiniz.Cihazım oppo reno 2z netflix standart paket sahibiyim eskiden dizileri HD oynatabiliyordu ama artık SD kalite oldu nedeni nedir
Geçtim Widevine ile ilgili olduğunu söylediler yapacak bişey yokmuş ne kadar saçma bide bu platforma para veriyoruzNetflix ile irtibata geçiniz.
Merhaba,Geçtim Widevine ile ilgili olduğunu söylediler yapacak bişey yokmuş ne kadar saçma bide bu platforma para veriyoruz
Bende internette indirmek için aradım ama bulamadımMerhaba,
Ben de Oppo Reno 4 kullanıyorum.Android 11 güncellemesi den sonra benim de Widevine sürümün L3 oldu ve Netflix HD icerikkeri izleyemiyorum artık.Araştırdım Netflixle de görüştüm.Sorun Netflix den kaynaklanmıyor.Güncelleme sonrası Oppo telefonların Widevine sertifikası L1 den L3 e değiştiği için Netflix güvenlik sertifikasını alamıyor telefonlar.Yabancı forumlarda Find X2 telefonlara Oppo müşteri hizmetlerinin APK göndererek sorunu çözdüğü belirtiliyor.Fakat Oppo Türkiye malesef sorunu çözebilmiş değil.Sorunun Netflixle alakalı olduğunu söylüyor ama durum Netflixten kaynaklanmıyor.Telefonların Netflix HD içeriklerini oynatabilmesi için Widevine L1 güvenlik sertifikası olması gerekiyor.
Burda suç Netflix de değil ama oppo da reno 2z telefonlara lisans almamış üst model telefonların da var amaGeçtim Widevine ile ilgili olduğunu söylediler yapacak bişey yokmuş ne kadar saçma bide bu platforma para veriyoruz