B Burak00 Yeni Üye Üye Mesajlar 22 Puanları 0 Cihaz A73 2 Ara 2021 #1 Oppo a73 ön bellek nasıl temizlenir
S Süleyman. Taze Üye Üye Mesajlar 7 Puanları 0 Cihaz Realme 4 Ara 2021 #11 Enestr571 adlı kullanıcıdan Alıntı: Sistem önbelegini temizliyor Efendim Mesajlar birleştirildi: 4 Ara 2021 Uygulamalar hakkinda bahsediyorsaniz onu ayarlardan manuel olarak temizleniyor éfendim Genişletmek için tıkla ... Anladım teşekkür ederim. Upvote 0
Enestr571 adlı kullanıcıdan Alıntı: Sistem önbelegini temizliyor Efendim Mesajlar birleştirildi: 4 Ara 2021 Uygulamalar hakkinda bahsediyorsaniz onu ayarlardan manuel olarak temizleniyor éfendim Genişletmek için tıkla ... Anladım teşekkür ederim.
E Enestr571 Ordinaryus Aktif Üye Mesajlar 970 Çözümler 8 Puanları 3,350 Cihaz A15 4 Ara 2021 #12 Süleyman. adlı kullanıcıdan Alıntı: Anladım teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... Rica ederim efendim iyi forumlar dilerim Upvote 0
Süleyman. adlı kullanıcıdan Alıntı: Anladım teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... Rica ederim efendim iyi forumlar dilerim