Opponun canlı desteğine sordum kesin bir bilgi yok dedi siz nereden öğrendiniz?
Ne guncellemesi bana gelmedi? Bu arada bana shelf ozelligi 13.1 de gelicek dediler ve emin konustularBu gün gelen güncelleme ile gelmediyse bir daha hiç gelmez.
Opponun canlı desteğine sordum kesin bir bilgi yok dedi siz nereden öğrendiniz?
Ne guncellemesi bana gelmedi? Bu arada bana shelf ozelligi 13.1 de gelicek dediler ve emin konustularBu gün gelen güncelleme ile gelmediyse bir daha hiç gelmez.
A serisi cihazlara bu özellikler gelmeyecek arkadaşlar maalesef. İmkanı yok çünkü oppo nun kalesi Hindistan'da bile f19 (a74) gibi cihazlarda bu özellikler yok. Shelf uygulaması bile ülkemizle hala uyumlu değil. Kaldı ki hiçbir tr cihazında şuan o özellik yok getireceklerini de sanmıyorum. Getirseler bile a serisi için unutun. Bu bilgi doğruysa belki reno için gelebilir. Umarım yanılırım ama a serisine gelmez.evet yanlış duymadınız opponun canli sohbet kısmına sordum ve shelf ozelligi ve bir cok ozellik gelicek dediler ve cihaz performansı artıracaklarını belirttiler suan reno serisine dağıtım başladığını belirtiler haftaya dogru gelicegini belirttiler bence oppo kendine gelmeye başladı gibi siz neler düşünüyorsunuz.
Hocam bana canli sohbetten 13.0 ile gelmeyen ozellikler gelicek dediler bende ne gibi dedim shelf gibi dedi adim sayar dedi yanliş bilgi olmasin oyle dediler amaA serisi cihazlara bu özellikler gelmeyecek arkadaşlar maalesef. İmkanı yok çünkü oppo nun kalesi Hindistan'da bile f19 (a74) gibi cihazlarda bu özellikler yok. Shelf uygulaması bile ülkemizle hala uyumlu değil. Kaldı ki hiçbir tr cihazında şuan o özellik yok getireceklerini de sanmıyorum. Getirseler bile a serisi için unutun. Bu bilgi doğruysa belki reno için gelebilir. Umarım yanılırım ama a serisine gelmez.
Suan reno serisine dagitilmaya baslandi a serisine bu hafta icinde gelicek dediler a74 guncelleme gelmis heralde bana gelmedi?A serisi cihazlara bu özellikler gelmeyecek arkadaşlar maalesef. İmkanı yok çünkü oppo nun kalesi Hindistan'da bile f19 (a74) gibi cihazlarda bu özellikler yok. Shelf uygulaması bile ülkemizle hala uyumlu değil. Kaldı ki hiçbir tr cihazında şuan o özellik yok getireceklerini de sanmıyorum. Getirseler bile a serisi için unutun. Bu bilgi doğruysa belki reno için gelebilir. Umarım yanılırım ama a serisine gelmez.
Haziran güvenlik güncellemelesi geldi bana da o konu hakkında kesin bir bilgi yok dendi.Hocam bana canli sohbetten 13.0 ile gelmeyen ozellikler gelicek dediler bende ne gibi dedim shelf gibi dedi adim sayar dedi yanliş bilgi olmasin oyle dediler ama
Mesajlar birleştirildi:
Suan reno serisine dagitilmaya baslandi a serisine bu hafta icinde gelicek dediler a74 guncelleme gelmis heralde bana gelmedi?
Bana gelmedi?Haziran güvenlik güncellemelesi geldi bana da o konu hakkında kesin bir bilgi yok dendi.
Bende de herhangi bir güncelleme yok. Durum dediğim gibi, umarım gelir.Hocam bana canli sohbetten 13.0 ile gelmeyen ozellikler gelicek dediler bende ne gibi dedim shelf gibi dedi adim sayar dedi yanliş bilgi olmasin oyle dediler ama
Mesajlar birleştirildi:
Suan reno serisine dagitilmaya baslandi a serisine bu hafta icinde gelicek dediler a74 guncelleme gelmis heralde bana gelmedi?
Diger arkadas f70 guncellemesi almis bakalim bizde aliriz ama benim bildigim guvenlik guncellemesi 100mb en fazla 150olur yanlismi biliyorumBende de herhangi bir güncelleme yok. Durum dediğim gibi, umarım gelir.
Valla herkes a74den pisman ama ben deyilim cunku 4 ram var sd662 var bunlarda ne performans beklersiniz ki seneye garantiye verip coloros 11 dondurup isime bakarim 11 gercekten hizliydiBende de herhangi bir güncelleme yok. Durum dediğim gibi, umarım gelir.
Bekle sen belki gelirBende de herhangi bir güncelleme yok. Durum dediğim gibi, umarım gelir.
Oppo14 dedim yanılmadımDiger arkadas f70 guncellemesi almis bakalim bizde aliriz ama benim bildigim guvenlik guncellemesi 100mb en fazla 150olur yanlismi biliyorum
Mesajlar birleştirildi:
Valla herkes a74den pisman ama ben deyilim cunku 4 ram var sd662 var bunlarda ne performans beklersiniz ki seneye garantiye verip coloros 11 dondurup isime bakarim 11 gercekten hizliydi
Ne alaka anlamadım? Bu arada güncelleme falan gelmedi hikayeymiş hepsiBekle sen belki gelir
Mesajlar birleştirildi:
Oppo14 dedim yanılmadım