Başlıktaki hatayı yaşıyorum. Çözüm verirseniz sevinirim
Cihazım OPPO A16 64 GB/4GB
ColorOS 11
Cihazım OPPO A16 64 GB/4GB
ColorOS 11
Mart yaması güncellemesi yüklendi ve öyle düzeldi.Düzelmiş olması sevindirici, genel nir sorun olabilir düzeltilmiş olabilir ama verilerin temizlenip yeniden telefonu başlatmanız etken olmuş olabilir.
Güncelleme kaynaklı sorun yine güncelleme ile çözülmüş oldu adınıza sevindim.Mart yaması güncellemesi yüklendi ve öyle düzeldi.
Kardeşim kusura bakma sitede sürekli mesaj gönderim hatası alıyordum cevap gitmedi olarak kendi otomatik nokta koymuş yoksa sorulara teker teker yardımcı oluyorum mesaj gönderim hataları duzeltildiBu ne biçim cevap türü?
Merhaba ben de arka uygulamada müzik dinleyemiyorum baska bir uygulama actigimda kapaniyor mesela fizy de sarki dinliyorum diyelim candy crash gibi bi oyun oynarken fizy uygulamasi kapaniyor alttan girip tekrar aciyorum oyuna giriyorum bastan basliyor oyun bunu nasil duzeltebilirizDüzelmiş olması sevindirici, genel nir sorun olabilir düzeltilmiş olabilir ama verilerin temizlenip yeniden telefonu başlatmanız etken olmuş olabilir.
Bende öyle hata alıyorum hatta konu açarken de hata verdi 3 tane birden konu açtıKardeşim kusura bakma sitede sürekli mesaj gönderim hatası alıyordum cevap gitmedi olarak kendi otomatik nokta koymuş yoksa sorulara teker teker yardımcı oluyorum mesaj gönderim hataları duzeltildi
Bunun duzeltmenin tek yolu hangi müzik programını kullanıyorsanız ayarlardan uygulamalara girin dinlediğiniz müzik programını seçin pil kullanımina girin ön plan faaliyetini açın ve arka plan faaliyetini kisitlamayinida açın düzelir.Merhaba ben de arka uygulamada müzik dinleyemiyorum baska bir uygulama actigimda kapaniyor mesela fizy de sarki dinliyorum diyelim candy crash gibi bi oyun oynarken fizy uygulamasi kapaniyor alttan girip tekrar aciyorum oyuna giriyorum bastan basliyor oyun bunu nasil duzeltebiliriz