- Cihaz
- Diğer
Dünden beri ayarlar bölümü ana ekran ve kilit ekranı kısmına giriş yapamıyorum, deniyorum devamlı ana ekrana yönlendiriyor
Siz memnun değilsiniz diye o veya bu firmayı almayın diyemezsiniz eleştirirsiniz memnun kalmadığınızdan bahsedersiniz ama almayın gibi sözler sarf edemezsiniz forum kurallarına aykırı hareket ediyorsunuz uyarıyorum sizi.Daha daha oppo almayin bosu bosuna telefon cikartiyorlar
Kesinlikle katılıyorumSiz memnun değilsiniz diye o veya bu firmayı almayın diyemezsiniz eleştirirsiniz memnun kalmadığınızdan bahsedersiniz ama almayın gibi sözler sarf edemezsiniz forum kurallarına aykırı hareket ediyorsunuz uyarıyorum sizi.
Anladim bilmiyodum ama oyle deyilmi gercektenSiz memnun değilsiniz diye o veya bu firmayı almayın diyemezsiniz eleştirirsiniz memnun kalmadığınızdan bahsedersiniz ama almayın gibi sözler sarf edemezsiniz forum kurallarına aykırı hareket ediyorsunuz uyarıyorum sizi.
Hard reset atınız yada fabrika ayarlarına dödürünüz telefonunuzu, deneyiniz lütfenDünden beri ayarlar bölümü ana ekran ve kilit ekranı kısmına giriş yapamıyorum, deniyorum devamlı ana ekrana yönlendiriyor
O sizin fikriniz, kimseyi bağlamaz.Anladim bilmiyodum ama oyle deyilmi gercekten
Hocam sizde oppoyu bi seviyorsunuz bi sevmiyorsunuz anlamadimOPPO A55 kullanıyorum kesinlikle o ayar bende çalışıyor. OPPO'ya suç atmak yerine cihaza hard reset atın.
O kullanıcımız nabza göre şerbet veriyor hep öyle o, uy diyenin uyruğu guy diyenin kuyruğu.Hocam sizde oppoyu bi seviyorsunuz bi sevmiyorsunuz anlamadim
Anladim hocamO kullanıcımız nabza göre şerbet veriyor hep öyle o, uy diyenin uyruğu guy diyenin kuyruğu.
mazur görmek lazım joker gibi her yere uyuyor.