Her kelimesine katılıyorum, haklarını vermek lazım nasıl PR çalışması yapıldıysa alışveriş sitelerinde ya da Youtube tanıtımlarında bir tane kötü yorum bulunmuyor. Bende bu güncellemeden önce en büyük sorunu bildirimlerde yaşıyordum. Ya geç geliyordu ya da hiç gelmiyordu. Dünya üzerindeki herhangi bir telefonun en önemli işlevi bildirimleri bu telefonda ayarlamak için 2 hafta boyunca kendi kendime Android yazılım geliştiricisi olacaktım az kalsın, ki çabalarıma rağmen yine düzelmemişti orası ayrı. Şimdi de bu arayüz hantallığı beni deli ediyor. Cihazın bir yerini düzeltsem başka yeri elimde kalıyor. Cihazın kendine has kronik sorunlarını saymıyorum bile siz saymışsınız. Bunlar hep küçük sorunlar ama birikince aşırı sinir bozucu oluyorlar ve bu sorunları internette aşırı detaylı bir inceleme yapmadan bulmakta imkansız, zaten az kullanıcısı olduğu için çok ses çıkmıyor. Ben kafama koydum bu sorun düzelse bile elimden çıkaracağım, öyle bir soğudum öyle bir illallah ettim artık. Gerekirse zararına satıp ikinci el Samsung alacağım. Tamam Samsung'unda kendine göre eksiklikleri var ama ben hiçbir zaman böyle abuk subuk sorunlarla uğraştığımı hatırlamıyorum. Ha böyle bir sorun Samsung'da olsa dünya çapında ulaşılabilir ve yaygın desteği geçtim rom yüklersin en fazla, bu telefona root bile atamıyorsun ki. Umarım size de bir kapı açılır kurtulursunuz bu beladan.
Mesajlar birleştirildi:
Bende A74 kullanıyorum. Şebeke full çektiği halde facebooktaki resimleri bile yükleyemiyor. Gıcık oluyorum bu duruma. İlk defa Oppo aldım pişmanım. Şimdi ha desen telefonda değişitirilmiyor. Telefonlar ateş pahası. Oppo'ya verdiğim paraya acıyorum. Bir daha asla Oppo...