Elif hanım saygımdam sustum.Yok yok o seviyeye dusmedin elif hanim
Biz niye sustuk. Dostum tartişmaya gerek yok sorunun cevabini bilmiyorsan hic yazma daha iyi.Elif hanım saygımdam sustum.
Bizde ondann sustuk bak halen sen bilmiyorsan felan diyorsun ne yazcagimi sana soruyoruz.onu anlamdimBiz niye sustuk. Dostum tartişmaya gerek yok sorunun cevabini bilmiyorsan hic yazma daha iyi.
Ne diyon sen ben tatliya baglama calisiyom hayla yaziyon yazma lan o zaman cevap yazma saygidan yaBizde ondann sustuk bak halen sen bilmiyorsan felan diyorsun ne yazcagimi sana soruyoruz.onu anlamdim
Sorunun cevabini bilmiyorsan yazma bu kadar basitBizde ondann sustuk bak halen sen bilmiyorsan felan diyorsun ne yazcagimi sana soruyoruz.onu anlamdim
Engellemisin dostum BAK BİDAHA SOYLUYORUM GÖZLERİN GÖRMÜYO GALİBA SORUNUN CEVABİNİ BİLMİYORSAN CEVAP YAZMA SORUNUN CEVABİNİ BİLMİYORSAN YAZMA CAHİLMİSİN OLUMOppo.14 su.kafana sok ne yazacağımı bili bilmeyip sana sormucam bunu kafana sok
Tamam reis sensinBak çocuk oğlum moglum.konusma engelle.sensin nereye ne yazcagimi bilsem bilmesemde sana sormucam okey olum molum konuşma .... Akıllı ol
Herkes saygı ve hakarekete varmayacak şekilde görüşünü yazabilir, cevabını beğenmeye bilirsiniz ama bu kaba ve hakaret küfürlü yazmadığı sürece görüşünü belirtebilir.Engellemisin dostum BAK BİDAHA SOYLUYORUM GÖZLERİN GÖRMÜYO GALİBA SORUNUN CEVABİNİ BİLMİYORSAN CEVAP YAZMA SORUNUN CEVABİNİ BİLMİYORSAN YAZMA CAHİLMİSİN OLUM
Sözlerimize dikkat edelim bu son uyarımEngellemisin dostum BAK BİDAHA SOYLUYORUM GÖZLERİN GÖRMÜYO GALİBA SORUNUN CEVABİNİ BİLMİYORSAN CEVAP YAZMA SORUNUN CEVABİNİ BİLMİYORSAN YAZMA CAHİLMİSİN OLUM