- Cihaz
- Realme
Güncelleme çok iyi, cihaz net bir şekilde hızlandı. Ama oyun performansı hala iyi değil maalesef...
11 den hizli mi ?Güncelleme çok iyi, cihaz net bir şekilde hızlandı. Ama oyun performansı hala iyi değil maalesef...
O kadar da değil . Ama 11 gibi.11 den hizli mi ?
Kullandığınız bankaların mobil uygulamalarına girip NFC ayarlarını kapatıp tekrardan aktifleştirin güncelleme sonrası genelde böyle yapınca işe yarıyoroppo a74 coloros13 sonrasında NFC özelliği kullanılamıyor. oppo müşteri hizmetlerini aradım. genel bir problem olduğunu düzeltmek için çalıştıklarını söylediler. NFC ile ilgili problemin farkında olan var mı?
oppo müşteri hizmetlerini aradım android13 ile ilgili genel bir sorunmuş. düzeltmeye çalışıyorlarmış. yeni güncelleme gelecek yani.Kullandığınız bankaların mobil uygulamalarına girip NFC ayarlarını kapatıp tekrardan aktifleştirin güncelleme sonrası genelde böyle yapınca işe yarıyor
F.68 ile bende sorun ortadan kalktı.oppo müşteri hizmetlerini aradım android13 ile ilgili genel bir sorunmuş. düzeltmeye çalışıyorlarmış. yeni güncelleme gelecek yani.
Bende bir problem yok.oppo a74 coloros13 sonrasında NFC özelliği kullanılamıyor. oppo müşteri hizmetlerini aradım. genel bir problem olduğunu düzeltmek için çalıştıklarını söylediler. NFC ile ilgili problemin farkında olan var mı?