- Cihaz
- A74
Arkadaşlar Oppo A74 kullanıyorum ve uzun süredir güncelleme alamıyorum. Coloros sürümü 12, 13 gelicek diyolardı ama hala gelmedi neden gelmiyor bir bilginiz varmı?
Tabi tabi işine nasıl geldiyse öyle anla sen devam etSiz onu demek istemediniz bildiğin küfür ettiniz yani saygısızlık. Küfür olmasaydı kısaltmalı yazmazdınız.
Bizim ergen tayfası ile işimiz olmaz.Tabi tabi işine nasıl geldiyse öyle yaz sen devam et
Farklı algılar oluşturacak cümleler kullanmayalım lütfen , kibarca açık bir dille kendimizi ifade edebiliriz yoksa gerekli işlemleri uygulayabilirimBi Sebepsiz Git BSG ne içi boş art niyetli bir kitle varmış arkadaş herkes işine geldiği gibi anlıyor
Koçum belki senin yaşının 2 katıyım konuştukça batma bariBizim ergen tayfası ile işimiz olmaz.
Batan sizsiniz hâlâ konuşuyorsunuz pes.Koçum belki senin yaşının 2 katıyım konuştukça batma bari
Bu üye ne demek istemiş acabaFarklı algılar oluşturacak cümleler kullanmayalım lütfen , kibarca açık bir dille kendimizi ifade edebiliriz yoksa gerekli işlemleri uygulayabilirim
Lütfen dikkatli cümleler kullanalım tahrik ve aşağılayıcı cümleler kullanmayalım uyarıyorumKoçum belki senin yaşının 2 katıyım konuştukça batma bari
Elif hanım ilgilenmiyorsunuz bana kısa harflerle hakaret ediyor ben uyarı alıyorum anlamıyorum nası yöneticisiniz yaFarklı algılar oluşturacak cümleler kullanmayalım lütfen , kibarca açık bir dille kendimizi ifade edebiliriz yoksa gerekli işlemleri uygulayabilirim
İşine geldiği gibi konuşmaya devam et belki birgün kazanırsınBatan sizsiniz hâlâ konuşuyorsunuz pes.
Bu üye ne demek istemiş acaba?Bu üye ne demek istemiş acaba