Aynen alicak hocam peki kasma sorunlari gidicekmi stabil olucakmi son android guncellemesi cunkuA74 ColorOS 13 güncellemesi alacak.
Almadan nerden bilelim düzelip düzelmeyeceğini onu anlatmaya çalışıyorum,ayrıca oppo o kadar farklı politikalar uyguluyor ki alacak olana vermiyor yada almayacak dediğimize veriyor ona bakarsanız A92020 almayacaktı coloros 11 son anda verdi karar değiştirip.Aynen alicak hocam peki kasma sorunlari gidicekmi stabil olucakmi son android guncellemesi cunku
Biz o takvime çok baktık o takvimlerde coloros 11 almayacak dediği a9 2020 aldı bilmem anlatabiliyor muyum. Farazi konuşmamak adına kesin cümleler kurmamak gerekir.Kendisi acikladi aliyo hicmi bakmiyosunuz
Mesajlar birleştirildi:
Hocam takvimde yaziyo bakmiyomusunuz hic
Daha güncelleme gelmeden sorunların çözülüp çözülmediğini nereden bilebiliriz. Global takvime göre 2023'ün 1. çeyreğinde güncelleme alacak. Türkiye'ye gelip gelmeyeceği henüz belli değil.Aynen alicak hocam peki kasma sorunlari gidicekmi stabil olucakmi son android guncellemesi cunku
Aynen alicak hocam peki kasma sorunlari gidicekmi stabil olucakmi son android guncellemesi cunku
Şu konuya da açıklık getireyim. Oppo a74 deki kasma sorunu sistemsel değil donanımsal. İşlemci o kadar dandik ki gece gündüz güncelleme gelse sadece günü kurtarır, düzeltmez. Kırık vazoyu japon yapıştırıcısı ile kaç gün tutabilirsiniz ki mesela?Biz o takvime çok baktık o takvimlerde coloros 11 almayacak dediği a9 2020 aldı bilmem anlatabiliyor muyum. Farazi konuşmamak adına kesin cümleler kurmamak gerekir.
Kaynak ??A74 ColorOS 13 güncellemesi alacak.
Derya hanım değil BeyYayınlanan takvim global bir takvimdir. Türkiye'deki cihazları içermemektedir. Global takvimde örneğin A74 ColorOS 13 alacak yazıyordur, ama Türkiye'de almayabilir. Global takvime bakarak konuşmak pek doğru olmaz. Elif ve Derya hanıma katılıyorum. Eğer ki global takvim Türkiye'yi içerseydi OPPO'ya sorduğumuz zaman " *** cihazın ColorOS güncellemesi alıp almayacağı belli değildir" demezdi.
Hadi ya bak senKendisi acikladi aliyo hicmi bakmiyosunuz
Mesajlar birleştirildi:
Hocam takvimde yaziyo bakmiyomusunuz hic
Neden bu kadar öfkeli ve agresifsiniz? Yoksa bana mı öyle geldi? Buyrun kaynak Oppo' nun kendi paylaşımı; A74 2023 ün ilk çeyreğinde güncelleme alacak.Kaynak ??
Mesajlar birleştirildi:
Derya hanım değil Bey
Mesajlar birleştirildi:
Hadi ya bak sen
OPPO'nun açıkladığı takvim (Global)'dir.Neden bu kadar öfkeli ve agresifsiniz? Yoksa bana mı öyle geldi? Buyrun kaynak Oppo' nun kendi paylaşımı; A74 2023 ün ilk çeyreğinde güncelleme alacak.
Dostum amacımız yardımcı olmak, yanıltmak değil. Ortamı germekten vazgeçin. @Elif hanım konuyu kitlermisiniz lütfen?OPPO'nun açıkladığı takvim (Global)'dir.
Türkiye'yi içermemektedir. Türkiye'de hangi cihazların alacağı henüz belli değildir. Global takvim ile Türkiye'deki güncelleme alacaklar cihazlar arasında farklılık olabilir.
Lütfen Global takvime göre yanıt vermeyi bırakın. İnsanları yanıltmaktan başka birşey yapmıyorsunuz. Sabırla bekleyin. Ayrıca attığınız resim ColorOS 13 Beta Version'unu alacaklar cihazları içeriyor.