- Cihaz
- Diğer
Şansa bak hep A55 en son güncelleme alıyor. Size Şubat diyor ama Türkiye'ye gelmesi Mart'ı bulsa gelse bize gelmesi de Nisan'ı bulur herhaldeA55'e mart ayında gelmesi lazım.
Şansa bak hep A55 en son güncelleme alıyor. Size Şubat diyor ama Türkiye'ye gelmesi Mart'ı bulsa gelse bize gelmesi de Nisan'ı bulur herhaldeA55'e mart ayında gelmesi lazım.
Şubatta Endonezya'ya geliyor muhtemelen Mart'ta da Türkiye'ye gelir.
Belki daha erken de olabilir.Yanliz anlamadığım bir yer var Reno 5ve6 daha betaya bile girmedi bu modellerin aslında daha önceden alması gerekmiyor muydu?
Attığınız linkte A55 Beta Version kısmında? Bize normal sürümün gelmesi daha da uzun sürecek o zaman galibaForumdaki linkleri görmek için Giriş yap veya üye ol.bakabilirsiniz reno 5 ve 6 betasına ne zaman gireceği yazıyor.
Maalesef öyle olacak, birde bir sorum olacaktı sizce beta sürüm ile tam sürüm arasında özellik farkları olur mu yoksa ikisi de aynı özelliklerimi sunar.Attığınız linkte A55 Beta Version kısmında? Bize normal sürümün gelmesi daha da uzun sürecek o zaman galiba
Ben bilmiyorum @Elif hanıma sormak gerekiyor.Bir sorum olacaktı sizce beta sürüm ile tam sürüm arasında özellik farkları olur mu yoksa ikisi de aynı özelliklerimi sunar.
Beta stabil değil daha çok buglarla doludur tam sürüm en guvenlisi.Maalesef öyle olacak, birde bir sorum olacaktı sizce beta sürüm ile tam sürüm arasında özellik farkları olur mu yoksa ikisi de aynı özelliklerimi sunar.
Yani beta gelince kurmamak mı gerekiyor? Veya kurarsak normal sürüm alıyor muyuz?Beta stabil değil daha çok buglarla doludur tam sürüm en guvenlisi.
Beta hatalarla dolu olabilir tam sürüm ise hatalar düzeltilmiş olarak sunulur ve tam testlerden geçmiş olurBen bilmiyorum @Elif hanıma sormak gerekiyor.
Her zaman tam sürüm iyidir beta da sorunlar olabilir eksiklerde olabilirYani beta gelince kurmamak mı gerekiyor? Veya kurarsak normal sürüm alıyor muyuz?