- Cihaz
- A91
Ben hiç duymadım siz birebir şahit oldunuz mu peki..Tabi neden olmasın diğer markalar da sorunlar yaşadığında yapıyor.
Ben hiç duymadım siz birebir şahit oldunuz mu peki..Tabi neden olmasın diğer markalar da sorunlar yaşadığında yapıyor.
Evet oldum , iPhone bir uygulamanın izin verme vermeme olayı vardı sanırım ondan dolayı verdikleri güncelleme çalışmadı sonrasında geri çekip yeniden verdi düzeltip.Ben hiç duymadım siz birebir şahit oldunuz mu peki..
Xiaomi yapıyorAma nedense o hissi veriyor oppo hem sizin güncelleme in bazılarını geri çekmesi falan.. düşünüyorum da başka markalarda da oluyor mudur acaba böyle şeyler
TeşekkürlerBuradan indirebilirsiniz yükleyiniz türkçeReno 2z tema mağazası kullanılabilir
https://drive.google.com/file/d/1yeSvfhpTqPlO_xOSWLuXnIZsCkkeG5k_/view?usp=drivesdk Bu linkteki tema uygulamasını kurdum. Türkçe ve tüm özellikleri çalışıyor. Ancak coloros 11 yüklü olan reno 2z de oluyor başka bir cihazda denemedimwww.oppoturkiye.org
Forumdaki linkleri görmek için Giriş yap veya üye ol.Download the store from this address. Theme store will be installed automatically from the app market updates. You can use the theme store. Since it is the official oppo site, you will not have a virus problem. It works on Android 11