- Cihaz
- A5 2020
SSBirde buna bakalım
Mesajlar birleştirildi:
Yok bu da olmuyor uygulamayı güncelledim bölgeyi hindistan yapınca theme kısmı geldi ama üzerine basılmıyor
SSBirde buna bakalım
Mesajlar birleştirildi:
Yok bu da olmuyor uygulamayı güncelledim bölgeyi hindistan yapınca theme kısmı geldi ama üzerine basılmıyor
BaşarılıOppo App Market, ünlü mobil cihaz üreticisi tarafından geliştirilen ve sürdürülen uygulama mağazasıdır. Android uygulamalarını Oppo Yazılım Mağazası'ndan indirin
Pokemon go vb oyunları uygulamaları indirebilirsiniz.
Forumdaki linkleri görmek için Giriş yap veya üye ol.Forumdaki linkleri görmek için Giriş yap veya üye ol.Forumdaki linkleri görmek için Giriş yap veya üye ol.Forumdaki linkleri görmek için Giriş yap veya üye ol.
Forumdaki linkleri görmek için Giriş yap veya üye ol.Forumdaki linkleri görmek için Giriş yap veya üye ol.Forumdaki linkleri görmek için Giriş yap veya üye ol.Forumdaki linkleri görmek için Giriş yap veya üye ol.
Görseller çincedir ama ingilizce bazı kısımları kurulumdan sonra türkçe olmaktadır %10 kadar .
[Gizlenmiş içerik]
Source - Kaynak: Malavida
Konuya cevap yazdığınızda sayfayı yenileyip konunun ilk mesajında indirme linkini görebilirsiniz.
Ben göremiyorum indirme linkiniKonuya cevap yazdığınızda sayfayı yenileyip konunun ilk mesajında indirme linkini görebilirsiniz.
123Oppo App Market, ünlü mobil cihaz üreticisi tarafından geliştirilen ve sürdürülen uygulama mağazasıdır. Android uygulamalarını Oppo Yazılım Mağazası'ndan indirin
Pokemon go vb oyunları uygulamaları indirebilirsiniz.
Görseller çincedir ama ingilizce bazı kısımları kurulumdan sonra türkçe olmaktadır %10 kadar .
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Source - Kaynak: Malavida