Konuda anlatılıyor nasıl yapıldığı.Nasıl güncelleniyor veya nerden güncelleme yapabilirim?
Konuda anlatılıyor nasıl yapıldığı.Nasıl güncelleniyor veya nerden güncelleme yapabilirim?
Konuda anlatılıyor...Ben indirdim ama adım adım yardımcı olabilir misiniz
Dosya yı açtım yazılım güncellemelerine giriyorum yazılım güncel diyorKonuda anlatılıyor...
dosyayı açmayacaksınız, direkt olarak indirdikten sonra yazılım güncellemesine girip kontrol edin. olmuyorsa şunu deneyin:Dosya yı açtım yazılım güncellemelerine giriyorum yazılım güncel diyor
Eğer dosyayı indirdikten sonra ayarlar > yazılım güncellenmesi bölümünde gözükmüyorsa zaten güncellenmiş olabilir. Hakkında kısmından sürüm numarasını kontrol edin.
Eğer güncellenmemişse; telefona indirdikten sonra telefonu yedekleyin, sonrasında telefonunuzu Recovery Mod'a alarak install from internal storage seçeneğinden indirdiğiniz dosyanın kayıtlı olduğu yere gidip dosyayı seçerek kurabilirsiniz. (Telefonunuz sıfırlanabilir)
Oppo AX7 telefonunuz için en güncel yazılım güncellemesini buradan takip edebilirsiniz. Güncelleme nasıl yapılır detaylı anlatıma aşağıdan erişebilirsiniz.
Şu andaki en güncel sürümü aşağıdan indirerek telefonunuza kurabilirsiniz.
Yazılım güncellemesini yapmak için adımlar:
1- Yukarıdaki en güncel sürüm yazılımı telefonunuza indirin(Wi-Fi ile indirmeniz tavsiye edilir).
2- Telefonunuzun mutlaka bir yedeğini alın.
3- Telefonunuzu şarja bağlamanız tavsiye edilir, eğer bağlamıyorsanız şarjınızın %40'tan daha fazla olduğundan emin olun.
4- En güncel sürümü indirdikten sonra Ayarlar'dan Sistem Güncellemelerine gidin.
5- Telefonunuz otomatik olarak yeniden başlatılacak ve güncelleme işlemi başlayacaktır. Güncelleme 5-25 dakika arası sürebilir.
6- Konu altına yorum yazmayı unutmayın!
Oppo AX7 En Güncel Sürüm bilgileri:
Sürüm Numarası: CPH1903EX_11_A.14
Boyut: 2,4 GB
Güncelleme Tarihi: 15
Coloros6 olmuyor mu????
sağolRE: Oppo AX7 Yazılım Güncellemesi Nasıl Yapılır En Güncel Sürüm (Son Sürüm: 03/07/2019)
Yazılımı indirdim zip dosyasından çıkardım ama ayarlardan sistem güncelleme ye bastığım da güncel olduğunu söylüyor
Güncel değil boşuan kota dolduruyorOppo AX7 telefonunuz için en güncel yazılım güncellemesini buradan takip edebilirsiniz. Güncelleme nasıl yapılır detaylı anlatıma aşağıdan erişebilirsiniz.
1- Yukarıdaki en güncel sürüm yazılımı telefonunuza indirin(Wi-Fi ile indirmeniz tavsiye edilir).
3- Telefonunuzu şarja bağlamanız tavsiye edilir, eğer bağlamıyorsanız şarjınızın %40'tan daha fazla olduğundan emin olun.
4- En güncel sürümü indirdikten sonra Ayarlar'dan Sistem Güncellemelerine gidin.
5- Telefonunuz otomatik olarak yeniden başlatılacak ve güncelleme işlemi başlayacaktır. Güncelleme 5-25 dakika arası sürebilir.
Sürüm Numarası: CPH1903EX_11_A.22
Boyut: 2,5 GB
Güncelleme Tarihi: 17/07/2020
İndirme linki:
Forumdaki linkleri görmek için Giriş yap veya üye ol.
Oppo ax7 kullanıyorum fakat şu son gelen güncellemeden sonra net çekmemeye başladı.. Yaklaşık 3 aydır net sıkıntısı yaşıyorum, wifi çekmiyo hiçbir şekilde yeni güncellemenin gelmesini bekliyorum aylardır ama hala gelmiyo, bi umut bu sürümü de indirdim bi işe yaramadı, açmadı bile yeni güncelleme ne zamana gelir bilen var mı?Oppo AX7 telefonunuz için en güncel yazılım güncellemesini buradan takip edebilirsiniz. Güncelleme nasıl yapılır detaylı anlatıma aşağıdan erişebilirsiniz.
Sürüm Numarası: CPH1903EX_11_A.22
Boyut: 2,5 GB
Güncelleme Tarihi: 17/07/2020
İndirme linki:
Forumdaki linkleri görmek için Giriş yap veya üye ol.